Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Jeg så det her billede på Facebook for noget tid siden, og jeg ledte efter en opskrift, nu har jeg fundet en opskrift, oversat den og afprøvet den, og ja det er lige så godt som det ser ud, lad jer…

CHECK: The bread is great! These 21 Awesome Food Hacks Will Change How You Eat Make easy cheesy bread with an already-baked loaf.

Denne her snack er så nem, at man tror det er løgn. Hvorvidt det så er en fordel eller en ulempe, at de sprøde tortillastrimler samtidig smager fantastisk og er yderst vanedannende, vil jeg lade være op til den enkelte at vurdere. Jeg vil tillade mig at kalde dem for en “sundere” snack og det står jeg …

Denne her snack er så nem, at man tror det er løgn. Hvorvidt det så er en fordel eller en ulempe, at de sprøde tortillastrimler samtidig smager fantastisk og er yderst vanedannende, vil jeg lade være op til den enkelte at vurdere. Jeg vil tillade mig at kalde dem for en “sundere” snack og det står jeg …

Tyrkisk pide med feta og persille En af mine yndlingsretter er Tyrkisk pide, de laves både med en kødsovs og som man ser her med fet...

Tyrkisk pide med feta og persille En af mine yndlingsretter er Tyrkisk pide, de laves både med en kødsovs og som man ser her med fet...

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Hurtige, nemme og dejlige grovboller, som ikke engang behøver at hæve. De er klar på 45 minutter og smager fantastiske. Perfekte til madpakken.

Hurtige, nemme og dejlige grovboller

Hurtige, nemme og dejlige grovboller, som ikke engang behøver at hæve. De er klar på 45 minutter og smager fantastiske. Perfekte til madpakken.

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

Pinterest
Search