Alt er bare ekstra kært i miniatureudgave - og specielt disse små kiksekager. De er lige til et teselskab for dukker, bamser, usynlige venne...

Alt er bare ekstra kært i miniatureudgave - og specielt disse små kiksekager. De er lige til et teselskab for dukker, bamser, usynlige venne...

Tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg - Opskrift: (2 personer som hovedret/4 personer som forret) 2 dåser tun 3 blade husblas 300g creme fraiche 6% 1 rødløg 2 spsk hakket purløg 1 tsk friskpresset citronsaft 1/4 tsk peber 1 tsk groft salt

Tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg - Opskrift: (2 personer som hovedret/4 personer som forret) 2 dåser tun 3 blade husblas 300g creme fraiche 6% 1 rødløg 2 spsk hakket purløg 1 tsk friskpresset citronsaft 1/4 tsk peber 1 tsk groft salt

Opskrift på tunmousse på spiselige skeer, www.bydianawi.com

Opskrift på tunmousse på spiselige skeer, www.bydianawi.com

Der er noget kraftfuldt og dragende ved hindbærsnitter. De er ikke fint selskab. De er simple, og de er rendyrket salighed. Jeg ved ikke hvorfor. En hindbærsnitte skal indeholde solmodne hindbær &#…

Verdens bedste hindbærsnitter – sådan er det bare – opskrift

Der er noget kraftfuldt og dragende ved hindbærsnitter. De er ikke fint selskab. De er simple, og de er rendyrket salighed. Jeg ved ikke hvorfor. En hindbærsnitte skal indeholde solmodne hindbær &#…

Verdens bedste flødekarameller af kondenseret mælk

Verdens bedste flødekarameller af kondenseret mælk

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Som første opskrift i det nye år, får du sidste opskrift fra sidste år. På kransekage. For før eller siden bliver det nytår igen, og indimellem kan andre festlige lejligheder støde til. Man ved ald…

Kransekage – nok klodens bedste – opskrift

Som første opskrift i det nye år, får du sidste opskrift fra sidste år. På kransekage. For før eller siden bliver det nytår igen, og indimellem kan andre festlige lejligheder støde til. Man ved ald…

Den store bagedyst: 2 slags petit four | Femina

Den store bagedyst: 2 slags petit four | Femina

Pinterest
Søg