DSC_0739.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Lækker kanelremonce til kanelsnegle - fungerer perfekt med dej fra Arla.

Bastogne-kiks er de rillede, brune kager, som man ofte får til kaffen. Prøv at bage dem selv, og se hvor lækre de bliver!

- Bastogne-kiks - french "warm-spiced" cookies, made with a cake-"press"

Bastogne-kiks er de rillede, brune kager, som man ofte får til kaffen. Prøv at bage dem selv, og se hvor lækre de bliver!

- Bastogne-kiks - french "warm-spiced" cookies, made with a cake-"press"

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim 100 g makroner 2½ dl piskefløde 2 tsk. flormelis 3 tsk. vaniljesukker 2½ dl cremefraiche 18% 750 g revne gulerødder Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim 100 g makroner dl piskefløde 2 tsk…

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Inge Marie Agerskov fra Brovst. Se hendes opskrift på tvebakkekage med hindbærfløde her

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Inge Marie Agerskov fra Brovst. Se hendes opskrift på tvebakkekage med hindbærfløde her

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Pinterest
Search