Min bedste opskrift på indbagte koteletter med bacon, porrer og pikantost indeni og sprød og lækker butterdej på ydersiden.

Min bedste opskrift på indbagte koteletter med bacon, porrer og pikantost indeni og sprød og lækker butterdej på ydersiden.

Her er et bud en en virkelig basis, nem gang aftensmad til hverdagsaftenerne. Jeg elsker retter som disser, hvor de bare kan stå og passe sig selv. Desuden elsker jeg kombinationen af grøntsager, kød og en form for sauce – stadig ok sundt, da en masse grøntsager har sneget sig ind i retten. Det er også retter som disse, der ryger rent ind hos både min kæreste og Noah. Du kan sagtens erstatte koteletterne af kylling eller laks. Madlavningsfløden kan også erstattes af kokosmæk, eller en…

Her er et bud en en virkelig basis, nem gang aftensmad til hverdagsaftenerne. Jeg elsker retter som disser, hvor de bare kan stå og passe sig selv. Desuden elsker jeg kombinationen af grøntsager, kød og en form for sauce – stadig ok sundt, da en masse grøntsager har sneget sig ind i retten. Det er også retter som disse, der ryger rent ind hos både min kæreste og Noah. Du kan sagtens erstatte koteletterne af kylling eller laks. Madlavningsfløden kan også erstattes af kokosmæk, eller en…

Sund mad behøver så absolut ikke at være kedeligt! Enhver middagsgæst vil værdsætte at få serveret denne super lækre cremede mørbradgryde... 590g afpudset svinemørbrad, skåret i 2-3 cm skiver 155g rødløg i tern 460g friske brune champignon i skiver 285g rød... #aftensmad #kalorielet #proteinrig

Sund mad behøver så absolut ikke at være kedeligt! Enhver middagsgæst vil værdsætte at få serveret denne super lækre cremede mørbradgryde... 590g afpudset svinemørbrad, skåret i 2-3 cm skiver 155g rødløg i tern 460g friske brune champignon i skiver 285g rød... #aftensmad #kalorielet #proteinrig

En nem opskrift, som både smager godt og indeholder masser af grøntsager!

En nem opskrift, som både smager godt og indeholder masser af grøntsager!

Italienske kødboller

Italienske kødboller

Skønne pandekager, der er fyldt med kylling og gratineret med ost

Skønne pandekager, der er fyldt med kylling og gratineret med ost

Her er et bud en en virkelig basis, nem gang aftensmad til hverdagsaftenerne. Jeg elsker retter som disser, hvor de bare kan stå og passe sig selv. Desuden elsker jeg kombinationen af grøntsager, kød og en form for sauce – stadig ok sundt, da en masse grøntsager har sneget sig ind i retten. Det er også retter som disse, der ryger rent ind hos både min kæreste og Noah. Du kan sagtens erstatte koteletterne af kylling eller laks. Madlavningsfløden kan også erstattes af kokosmæk, eller en…

Her er et bud en en virkelig basis, nem gang aftensmad til hverdagsaftenerne. Jeg elsker retter som disser, hvor de bare kan stå og passe sig selv. Desuden elsker jeg kombinationen af grøntsager, kød og en form for sauce – stadig ok sundt, da en masse grøntsager har sneget sig ind i retten. Det er også retter som disse, der ryger rent ind hos både min kæreste og Noah. Du kan sagtens erstatte koteletterne af kylling eller laks. Madlavningsfløden kan også erstattes af kokosmæk, eller en…

Jeg eeeelsker Nanna Simonsens opskrifter! Denne er ingen undtagelse. Opskriften svarer til 6 sultne voksne, som gæstemad. Det er ...

Jeg eeeelsker Nanna Simonsens opskrifter! Denne er ingen undtagelse. Opskriften svarer til 6 sultne voksne, som gæstemad. Det er ...

En virkelig god og sennepsglaseret svinemørbrad med bacon, der bliver dejlig sticky og med masser af smag. Mørbraden masseres grundigt med brun farin, paprika og salt. Foto: Guffeliguf.dk.

En virkelig god og sennepsglaseret svinemørbrad med bacon, der bliver dejlig sticky og med masser af smag. Mørbraden masseres grundigt med brun farin, paprika og salt. Foto: Guffeliguf.dk.

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Pinterest
Søg