Christina Jensen

Christina Jensen

Christina Jensen
Flere idéer fra Christina
Sommerfugl

Sommerfugl

Skildpadde

Skildpadde

Puttekanin

Puttekanin

Jeg har fundet mit favorit mønster til mine karklude. Det er så enkelt som stangmasker hæklet i rib ( Bagerste maskeled). Ikke noget fancy mønster og teknik, men den er sååå lækker <3 Det er hurtigt hæklet, og giver en dejlig vamset og elastisk klud    Du finder en forklaring i de forskellige maskeled her Den er hæklet i enkelt bomuldsgarn 8/4 på nå nr. 2,5 Der er brugt ca. 50 g. pr klud Mål 28×28 cm Slå 67 luftmasker op Hækl 1 stangmaske i 3. lm fra nålen. Hækl derefter stangmasker...

Jeg har fundet mit favorit mønster til mine karklude. Det er så enkelt som stangmasker hæklet i rib ( Bagerste maskeled). Ikke noget fancy mønster og teknik, men den er sååå lækker <3 Det er hurtigt hæklet, og giver en dejlig vamset og elastisk klud Du finder en forklaring i de forskellige maskeled her Den er hæklet i enkelt bomuldsgarn 8/4 på nå nr. 2,5 Der er brugt ca. 50 g. pr klud Mål 28×28 cm Slå 67 luftmasker op Hækl 1 stangmaske i 3. lm fra nålen. Hækl derefter stangmasker...

Jeg har siddet og leget lidt med nogle mønstre og er kommet frem til dette fine mønster. Efterfølgende har jeg fundet ud af at det hedder...

Jeg har siddet og leget lidt med nogle mønstre og er kommet frem til dette fine mønster. Efterfølgende har jeg fundet ud af at det hedder...

Gulerodskage med ostecreme er en dejlig saftig og snasket kage med masser af lækre krydderier, der giver en fantastisk smag.

Gulerodskage med ostecreme er en dejlig saftig og snasket kage med masser af lækre krydderier, der giver en fantastisk smag.

Opskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinke

Opskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinke

SALTMANDLER  300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

Cremet kartoffelfad med forårsløg og ost…

Cremet kartoffelfad med forårsløg og ost…

Koteletter i fad med pikantost og bacon…

Koteletter i fad med pikantost og bacon…