DINAMARCA  Pesqueros en la playa

DINAMARCA Pesqueros en la playa

FRKSBRG - Zootårnet 30x40

FREDERIKSBERG Zootårnet - plakat

FRKSBRG - Zootårnet 30x40

Vissevasse plakat DRAGØR – ViSSEVASSEDen gamle bydel i Dragør er så skøn, at selv en journalist fra New York Times måtte skrive begejstret om den. Og han var der en regnfuld, kold dag i Marts!  Vi kan godt forstå det, for der er meget meget pænt! Især om sommeren når der også er store isvafler at få, tjaa så burde det næsten være forbudt ikke at trille forbi havnen med det fine lyseblå lodstårn.

DRAGØR Lodstårnet - plakat

Vissevasse plakat DRAGØR – ViSSEVASSEDen gamle bydel i Dragør er så skøn, at selv en journalist fra New York Times måtte skrive begejstret om den. Og han var der en regnfuld, kold dag i Marts! Vi kan godt forstå det, for der er meget meget pænt! Især om sommeren når der også er store isvafler at få, tjaa så burde det næsten være forbudt ikke at trille forbi havnen med det fine lyseblå lodstårn.

Vissevasse plakat AArhus - åen  "Lav Sol Over Aarhus"...som GNAGS så dejligt synger. Fest og farver, en kaffe, eller en hyggelig gåtur? Lige meget hvad du foretrækker, kan Åen det hele. Og mere til. Især om sommeren er her et skønt leben af glade mennesker.  Hvis det bliver for festligt, og du drætter i Åen, fører den dig helt ud til Århus Havn.

AARHUS Åen - plakat

Vissevasse plakat AArhus - åen "Lav Sol Over Aarhus"...som GNAGS så dejligt synger. Fest og farver, en kaffe, eller en hyggelig gåtur? Lige meget hvad du foretrækker, kan Åen det hele. Og mere til. Især om sommeren er her et skønt leben af glade mennesker. Hvis det bliver for festligt, og du drætter i Åen, fører den dig helt ud til Århus Havn.

Vissevasse plakat BELLEVUE - Livreddertårnet  Bløde badejern, seje sommersild og så de endnu flottere livreddertårn til at passe på dem. Hvem kunne ikke forestille sig David Hasselhoff og Pamela Anderson stå der i rødt badetøj med et årvågent blik på de badende gæster?  Måske var det ikke helt det, Arne Jacobsen tænkte på, da han tegnede tårnene og badeanlægget i 1932. Men han tænkte sig under alle omstændigheder godt om, da han byggede denne perle på kysten.

BELLEVUE Livreddertårnet - plakat

Vissevasse plakat BELLEVUE - Livreddertårnet Bløde badejern, seje sommersild og så de endnu flottere livreddertårn til at passe på dem. Hvem kunne ikke forestille sig David Hasselhoff og Pamela Anderson stå der i rødt badetøj med et årvågent blik på de badende gæster? Måske var det ikke helt det, Arne Jacobsen tænkte på, da han tegnede tårnene og badeanlægget i 1932. Men han tænkte sig under alle omstændigheder godt om, da han byggede denne perle på kysten.

JULENS SANGE – ViSSEVASSE

JULENS SANGE - hæfte

JULENS SANGE – ViSSEVASSE

NORGE// Norway Fjorden

NORGE// Norway Fjorden

Vissevasse plakat KBNHVN - Dronning Louises bro – ViSSEVASSESVANEKE  - Vandtårnet  Vandtårnet i Svaneke står og spejder ud over byen med de mange lækre sager. Mikrobryggeri, røgeri, bolsjefabrik og ismejeri. Og ikke mindst alle turisterne der nyder godt af lækkerierne.  Næsten alle vandtårne er runde, men Jørn Utzons vandtårn i Svaneke er trekantet – inspireret af de gamle sømærker ved vandet.

SVANEKE Vandtårnet - plakat

Vissevasse plakat KBNHVN - Dronning Louises bro – ViSSEVASSESVANEKE - Vandtårnet Vandtårnet i Svaneke står og spejder ud over byen med de mange lækre sager. Mikrobryggeri, røgeri, bolsjefabrik og ismejeri. Og ikke mindst alle turisterne der nyder godt af lækkerierne. Næsten alle vandtårne er runde, men Jørn Utzons vandtårn i Svaneke er trekantet – inspireret af de gamle sømærker ved vandet.

OSLO - Aker Brygge – Vissevasse

OSLO - Aker Brygge – Vissevasse

Vissevasse plakat DANMARK - MASTERNE  De smukke grafiske højspændingsmaster. I 1000 vis. Over hele landet står de på markerne og langs vejene. Men nu er det snart slut. Nedgravningen af elkabler er begyndt...og ja, denne plakat er en hyldest til dem. Og til de høje danske grantræer. Og luftballonerne i sommeraftnerne. Og en dejlig togtur tværs igennem landet, med en flad næse mod ruden...

DANMARK Masterne - plakat

Vissevasse plakat DANMARK - MASTERNE De smukke grafiske højspændingsmaster. I 1000 vis. Over hele landet står de på markerne og langs vejene. Men nu er det snart slut. Nedgravningen af elkabler er begyndt...og ja, denne plakat er en hyldest til dem. Og til de høje danske grantræer. Og luftballonerne i sommeraftnerne. Og en dejlig togtur tværs igennem landet, med en flad næse mod ruden...

Pinterest
Søg