Makronsnitter med hindbær

Makronsnitter med hindbær

Kender du den internationale pandekagedag. Denne dag falder hvert år på den første tirsdag efter fastelavn, og denne finurlige mærkedag skal da fejres med netop pandekager!

Kender du den internationale pandekagedag. Denne dag falder hvert år på den første tirsdag efter fastelavn, og denne finurlige mærkedag skal da fejres med netop pandekager!

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Disse sunde pandekager med havregryn er helt uden mel og sukker. De fiberrige havregryn gør pandekagerne lækre og svampede og samtidig utroligt mættende. De smager helt fantastisk med lidt syltetøj.

Sunde pandekager med havregryn

Disse sunde pandekager med havregryn er helt uden mel og sukker. De fiberrige havregryn gør pandekagerne lækre og svampede og samtidig utroligt mættende. De smager helt fantastisk med lidt syltetøj.

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

DSC_0724-2.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

DSC_0724-2.jpg

Danmarks bedste kringle

Danmarks bedste kringle

Makronsnitter - A Danish bakery classic with almonds, chocolate and lots of buttery pastry

Magiske Makronsnitter – opskrift

Makronsnitter - A Danish bakery classic with almonds, chocolate and lots of buttery pastry

Forkæl kanelsneglene med chokolade og marcipan i remoncen .

Forkæl kanelsneglene med chokolade og marcipan i remoncen .

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Pinterest
Søg