Kristina Christensen

Kristina Christensen

Kristina Christensen
More ideas from Kristina
300 gram digestive kiks 150 gram smør Karamel- og nougatsovs: (Giver cirka 2 dl) 200 gram sukker 50 gram smør 1 1/4 dl piskefløde (køb en 1/2 liter – resten skal bruges i cheesecake massen) 1 tsk vaniljearoma 100 gram nougat Toffifee cheesecake: 400 gram Philidelphia smørost 6 tsk flormelis 1,75 dl karamelsauce Resten af den 1/2 liter fløde Topping: Chokoladesovs 150 gram hakkede hasselnødder En lille pakke Toffifee (125 gram). Gem 8-9 styk til pynt på toppen og hak resten groft. Ste...

300 gram digestive kiks 150 gram smør Karamel- og nougatsovs: (Giver cirka 2 dl) 200 gram sukker 50 gram smør 1 1/4 dl piskefløde (køb en 1/2 liter – resten skal bruges i cheesecake massen) 1 tsk vaniljearoma 100 gram nougat Toffifee cheesecake: 400 gram Philidelphia smørost 6 tsk flormelis 1,75 dl karamelsauce Resten af den 1/2 liter fløde Topping: Chokoladesovs 150 gram hakkede hasselnødder En lille pakke Toffifee (125 gram). Gem 8-9 styk til pynt på toppen og hak resten groft. Ste...

Mazarintærte med havregryn og nødder

Mazarintærte med havregryn og nødder

Jelly Fish Pixel Art from BrikBook.com #Jellyfish #animal #jellies #marineanimals #pixel #pixelart #8bit Shop more designs at http://www.brikbook.com

Jelly Fish Pixel Art from BrikBook.com #Jellyfish #animal #jellies #marineanimals #pixel #pixelart #8bit Shop more designs at http://www.brikbook.com