Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt

Opskrift på den mest vidunderlige kringle verden har smagt (Recipe in Danish)

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums! (Recipe in Danish)

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums! (Recipe in Danish)

Elisa Kranse - En opskrift som er gået i arv. Elisa Kranse er en rigtig julekage, da den drysses med kanel og sukker inden den bages. Mine børn elsker dem

Elisa Kranse - En opskrift som er gået i arv. Elisa Kranse er en rigtig julekage, da den drysses med kanel og sukker inden den bages. Mine børn elsker dem

Igår lavede jeg en ny tærte.. Jeg har længe ville prøve at lave en karameltærte - men havde også lyst til at bage en Snickerskage :) Snicker...

Frk Cupcake: Karameltærte med hasselnødder (Recipe in Danish)

Den traditionelle juledessert er her tryllet om til en ris a la mande kage - superlækkert og bestemt et godt bud på desserten til julefrokosten.

Den traditionelle juledessert er her tryllet om til en ris a la mande kage - superlækkert og bestemt et godt bud på desserten til julefrokosten.

Elisa Kranse - En opskrift som er gået i arv. Elisa Kranse er en rigtig julekage, da den drysses med kanel og sukker inden den bages. Mine børn elsker dem

Elisa Kranse - En opskrift som er gået i arv. Elisa Kranse er en rigtig julekage, da den drysses med kanel og sukker inden den bages. Mine børn elsker dem

DSC_0047 copy

Marcipankonfekt med appelsin og After Eight - Copenhagen Cakes

kærnemælkshorn

Kærnemælkshorn – en klassiker

Kærnemælksboller (ca. 18-20 stk.) 1 dl mælk 2 1/2 dl kærnemælk 50 g gær 200 g smør 3 spsk. sukker lidt salt 3 æg ca. 700 g hvedemel 1 æg til pensling evt. perlesukker til toppen Hæld mælken i en gr…

Kærnemælksboller (ca. 18-20 stk.) 1 dl mælk 2 1/2 dl kærnemælk 50 g gær 200 g smør 3 spsk. sukker lidt salt 3 æg ca. 700 g hvedemel 1 æg til pensling evt. perlesukker til toppen Hæld mælken i en gr…

Nem og lækker smørbagt toscakage med marcipan og sprød mandelknas. Jeg brugte brændte mandler til toppingen. Toscakagen kan serveres til dessert- og kagebord

Nem og lækker smørbagt toscakage med marcipan og sprød mandelknas. Jeg brugte brændte mandler til toppingen. Toscakagen kan serveres til dessert- og kagebord

Pinterest
Search