37 CALORIE BROWNIES!!! NO JOKE!!!  Ingredients: 3/4 cup nonfat Greek yogurt (Vanilla flavor tastes great) 1/4 cup skim milk (Almond milk, Cashew milk, or Coconut milk) 1/2 cup Cocoa powder 1/2 cup …

37 CALORIE BROWNIES!!! NO JOKE!!! Ingredients: 3/4 cup nonfat Greek yogurt (Vanilla flavor tastes great) 1/4 cup skim milk (Almond milk, Cashew milk, or Coconut milk) 1/2 cup Cocoa powder 1/2 cup …

Mazarintærte med havregryn og nødder

Mazarintærte med havregryn og nødder

Mandeldrøm - luftig bund med mandler - med rabarberskum og jordbæ. Lav denne dejlig, friske sommerkage som kage til kaffen eller en frisk dessert.

Mandeldrøm - luftig bund med mandler - med rabarberskum og jordbæ. Lav denne dejlig, friske sommerkage som kage til kaffen eller en frisk dessert.

Denne opskrift på makronsnitter er en ren vinder. Den stammer fra Lone Landmand og Søren Sørøvers…

Denne opskrift på makronsnitter er en ren vinder. Den stammer fra Lone Landmand og Søren Sørøvers…

Dk opskrift. Marcipanruder med jordbærmousse

Dk opskrift. Marcipanruder med jordbærmousse

Nok til 10-12 personer. Det skal du bruge: (Denne opskrift er til en helt almindelig springform på 20-22 cm i Continue Reading

Nok til 10-12 personer. Det skal du bruge: (Denne opskrift er til en helt almindelig springform på 20-22 cm i Continue Reading

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Hvis du er vild med mazarinkage, så prøv at lave den med den friske smag af rabarber og revet limeskal.

Hvis du er vild med mazarinkage, så prøv at lave den med den friske smag af rabarber og revet limeskal.

Den skønneste jordbærkage med marcipan og mousse

Den skønneste jordbærkage med marcipan og mousse

Denne tærte har fulgt mig igennem mange år og jeg bliver aldrig træt af den. Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under min læretid på Låsby kro, hvor køkkenchefen altid bagte den når der skulle være kaffebord om Søndagen. Den smager fantastisk og rabarberne kan udskiftes med hindbær. 500 g. Rabarber i skiver eller hindbær 50…

Denne tærte har fulgt mig igennem mange år og jeg bliver aldrig træt af den. Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under min læretid på Låsby kro, hvor køkkenchefen altid bagte den når der skulle være kaffebord om Søndagen. Den smager fantastisk og rabarberne kan udskiftes med hindbær. 500 g. Rabarber i skiver eller hindbær 50…

Pinterest
Søg