christa rossen

christa rossen

2 followers
·
20 followers
christa rossen
More ideas from christa
Evas Køkken: Kylling Marbella

Evas Køkken: Kylling Marbella

Torskeret med cremefraichesauce

Torskeret med cremefraichesauce

Omregning fra gram til dl i din bagning? Få den store oversigt med alt fra hvedemel til smeltet smør, så du kan konvertere målene til din opskrift her

Omregning fra gram til dl i din bagning? Få den store oversigt med alt fra hvedemel til smeltet smør, så du kan konvertere målene til din opskrift her

Bacon-Wrapped Potato Roses

Bacon-Wrapped Potato Roses

Lakserilette på spinatblinis er altid en sikker vinder hos os - vi laver dem både til forret og på tapasbordet🤩 Opskriften ligger på vores hjem...

Lakserilette på spinatblinis er altid en sikker vinder hos os - vi laver dem både til forret og på tapasbordet🤩 Opskriften ligger på vores hjem...

Opskrift (15 stk):Blinis:100 g. hvedemel1 tsk. bagepulver1 tsk. salt2 æg½ dl. mælksmør til stegningLakserilette:2 filetter varmrøget laks1/2 bundt dild1/2 bundt persille1 lille rødløg2 spsk. creme fraichesalt og peber1/2 tsk. citronsaftFremgangsmåde:

Opskrift (15 stk):Blinis:100 g. hvedemel1 tsk. bagepulver1 tsk. salt2 æg½ dl. mælksmør til stegningLakserilette:2 filetter varmrøget laks1/2 bundt dild1/2 bundt persille1 lille rødløg2 spsk. creme fraichesalt og peber1/2 tsk. citronsaftFremgangsmåde:

Prosciutto Wrapped Pears with Blue Cheese

Prosciutto Wrapped Pears with Blue Cheese

Klidmoster.dk: Stjerneskud - i tartelet...

Klidmoster.dk: Stjerneskud - i tartelet...

IngredienserRugbrødstarteletter200 g rugbrød1 æg2 spsk. raps- eller olivenolieSommersalat1 dl rygeost200 g skyr1 agurk1 bundt radiserpeberevt. lidt saltTilbehør1 håndfuld ærtespirer1 bundt purløg1 salathoved3 tomaterTilberedning Ca. 16 stk. Rugbrødstarteletter Bryd brødet i mindre stykker. Findel brødet i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt æg og 1 spsk. olie og blend til en ensartet dej. Smør silikone- eller metalmuffinforme… Læs mere »

IngredienserRugbrødstarteletter200 g rugbrød1 æg2 spsk. raps- eller olivenolieSommersalat1 dl rygeost200 g skyr1 agurk1 bundt radiserpeberevt. lidt saltTilbehør1 håndfuld ærtespirer1 bundt purløg1 salathoved3 tomaterTilberedning Ca. 16 stk. Rugbrødstarteletter Bryd brødet i mindre stykker. Findel brødet i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt æg og 1 spsk. olie og blend til en ensartet dej. Smør silikone- eller metalmuffinforme… Læs mere »