LCHF

Collection by Charlotte Møller

95 
Pins
 • 
11 
Followers
Charlotte Møller
Cheesecake Keto Fat Bombs - Perfect for whenever you need something quick & keto throughout the day.

3-Ingredient Cheesecake Keto Fat Bombs

Cheesecake Keto Fat Bombs – You need only three ingredients to make this no-bake frozen low carb, cheesecake keto fat bombs recipe: cream cheese, creamy peanut butter, and your sweetener of c…

Lakseruller med avokado og peberrodscreme - en slags LCHF-sushi

Prøv disse lækre lakseruller. Det er en slags low carb sushi. Selv børn er vilde med dem og de er også gode som gæstemad! Opskrift her:

Sunde karamelsnitter

·
41 reviews
·
1.5 hours
·

Opskrift på nemme og sunde karamelsnitter lavet med havregryn, dadler og chokolade. De er perfekte som en sund aftensnack eller eftermiddagssnack.

Rucolasalat med serranoskinke og frisk mozzarella

Denne rucolasalat er et super eksempel på, hvordan der tit skal ganske lidt til for at lave et virkelig velsmagende måltid mad. Det er ikke raketvidenskab at bikse rucolasalat, serranoskinke og frisk mozzarella sammen til en lækker salat og så toppe den med god olivenolie, oliven og evt. lidt reduceret balsamico, hvis man er så heldig at have det i køleskabet. Det er faktisk dejligt at være hjemme igen. Jeg er selvfølgelig håbløst bagud på alle fronter, og folk er nu begyndt at gensende…

Pikante koteletter i fad - nem aftensmad | Mummum.dk

·
14 reviews
·
65 minutes
·

En nem opskrift på en klassiker, nemlig koteletter i fad. Server med kogte ris, kogte eller bagte kartofler. Det er altid en sikker vinder hjemme hos os til aftensmad, da den er så nem at lave.

Sund og mættende morgenmad på under 5 minutter!

Hvad kan jeg spise om morgenen, hvis jeg ikke har tid til at stå og lave mad? Hvis jeg havde en 5’er for hver gang, jeg har fået det spørgsmål! Men jeg forstår godt spørgsmålet. Der er immervæk et stykke (i hvert fald i tankerne) fra at hælde et morgenmadsprodukt op i en skål og til at stå og kokkerere en omelet. Lige netop det her med tid er et af de områder, hvor jeg er lidt mindre overbærende, og jeg bider mig selv i tungen, hver gang jeg hører mig selv sige: Jeg har ikke tid! Aaaargh…

Utroligt nem opskrift på boller i karry lavet i ovnen, hvor både kødboller og karrysovs tilberedes i samme fad. Så er den lækre hverdagsklassiker klar i et snuptag.

Boller i karry i ovn - mega nem opskrift

·
12 reviews
·

Boller i karry har aldrig været nemmere at lave end med denne opskrift. Både karrysovs og kødboller tilberedes i et fad i ovnen sammen med spidskål, så man også får lidt grønt til. Derfor kan retten både spises for sig selv eller på den klassiske måde med kogte ris til.

Bagt havregrød muffins med banan | Morgenmad | Food Salute

Den bedste morgenmad er i min optik sund, nem og lækker! De her muffins er lavet på bagt havregrød og banan. De mætter godt, de er super nemme at lave og lige til at have med på farten. Og så smager de bare skønt! What's not to like? De sunde morgenmadsmuffins er lavet på banan, havregryn, mandle

Bagte kødboller med tomat og peberfrugt (Miras Madblog)

Min fabulous amerikanske mormor plejede selvsikkert at sige: “Men love pudding!”. Sådan har jeg det med kødboller, bare med med udvidelse at ALLE elsker kødboller. Jeg kan virkelig ikke forestille mig

Crispy chicken med gulerodsfritter

Crispy chicken med gulerodsfritter | Mummum.dk

·
28 reviews
·
50 minutes
·

Skal aftensmaden være børnevenlig og nem? Så bør du prøve denne opskrift på sprødt kyllingebryst serveret med gulerodsfritter og en sød chili/hvidløgs dip.

Semitørrede Tomater - Hjemmelavede Semitørrede Tomater

Semitørrede Tomater - Hjemmelavede Semitørrede Tomater

·
3 reviews
·
2.5 hours
·

Semitørrede tomater smager så skønt og er super nemme at lave. De er lækre i f.eks. salater eller pitabrød. Opskriften laves af 1 kg cherry blommetomater og hvis man sætter glasset på bordet til maden, så vil der være til 10-12 personer.

Hasselback gulerødder - Dagens tallerken

De farverige hasselback-gulerødder er et fint indslag på bordet.

Fyldt kylling med broccolimos – Mummum.dk

Mummum.dk - Dit online madunivers med opskrifter og madinspiration

Hos Mummum.dk finder du nemme opskrifter, hvor alle kan være med. Lækre opskrifter til hverdag og fest, tips og tricks, sparetips og meget andet.

Hverdagsfrokost - rejer, avokado

Sukkerafvænning - spis dette for at slippe sukkertrang og cravings

Her er et forslag til en dagsmenu, som nemt og effektivt sparker alle sukkercravings til hjørne. God, sund og nærende mad og nemme opskrifter. Se mere her: