Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Kanelkage zoom

Kanelkage zoom

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Lækker nøddemazarintærte - Boligliv

Lækker nøddemazarintærte - Boligliv

Perfekt bread rolls - Almost easier than walking to the bakery

Det perfekte brød. Simplethen.

Perfekt bread rolls - Almost easier than walking to the bakery

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Denne smørkage med creme og remonce vil bringe glæde hos dine søndagsgæster!

Denne smørkage med creme og remonce vil bringe glæde hos dine søndagsgæster!

Pinterest
Søg