Mad

11 Pins0 Følgere
Heart-shaped tomatoes with a toothpick arrow. #PANDORAloves these romantic and healthy snacks.
få her opskriften på en smagfuld og utroligt smuk spidskålssalat, som er helt perfekt til svinekød og kylling. Velbekomme!
Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …
Lækker rødkålssalat med appelsin og granatæble, som passer godt til det meste kød, men er især perfekt tilbehør til en lækker andesteg eller andebryst.
Grønkålssalat med mandler og æbler med billede opskrift vist 95921, printet 3863. Tilbehør Danmark Grønsager
Tyrkisk pide. Pizza
Chiagrød er sundt og smager skønt. Her får du 21 nemme opskrifter på overnight chiagrød (køleskabsgrød) som vil få dig til at elske chiafrøet endnu mere.
Farsbrød med bacon, pesto og parmasan
Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk
quinoa-salat

Flere idéer
Blomkålssalat med feta og saltmandler
Lækker sommersalat med friske asparges, avokado, edamame bønner, feta, jordbær, saltmandler og chiadrys.
De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....
Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.
Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …
Det ligner et almindeligt farsbrød med den traditionelle frakke af bacon. Men der er en skøn overraskelse indeni i form af smeltet ost.
Hvidkålssalat med æble og yoghurt
SALAT. Det er forår – og ligegyldigt hvilken årstid vi har, så er det altid skønt med en god og farverig salat. Der er bulgur i denne opskrift. Har du ikke det kan du bruge brun ris eller cou…
Broccolisalat med feta og græskarkerner
Lækker rødkålssalat med appelsin og granatæble, som passer godt til det meste kød, men er især perfekt tilbehør til en lækker andesteg eller andebryst.
Pinterest
Søg