Vildt flot Nutella juletræ lavet med butterdej, så den bliver sprød og lækker.

Nutella-juletræ

Lækre rødbedeboller med en imponerende flot farve og en virkelig skøn smag. De er både gode til morgenmad, frokost eller til eftermiddagskaffen.

Rødbedeboller

Lækre rødbedeboller med en imponerende flot farve og en virkelig skøn smag. De er både gode til morgenmad, frokost eller til eftermiddagskaffen.

Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en forret.

Rugbrødschips - nem opskrift i ovn

Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en…

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Recipe for delicious old-fashioned buttermilk with remonce. Baked in the traditional way with yeast, butter and marcipan. Find the recipe here.

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

valnøddeboller

Valnøddeboller

Danish Cake, Baking Breads, Food Cakes, Comfort Foods, Healthy Food, Paleo Food, Food Food, Vegan Recipes, Dessert

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg – lige til madpakken. (Recipe in Danish)

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg – lige til madpakken. (Recipe in…

Bløde og lækre snegle med fyld af smør, persille, hvidløg og ost. Det er bare en god kombi! :-) Brug dem som tilbehør til mad eller suppe, i madpakken eller bare som et lækkert mellemmåltid :-)… (Recipe in Danish)

Snegle med smør, krydderurter, hvidløg og ost (Recipe in Danish)

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer.   Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet!   Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer. Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet! Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

Et friskbagt grovbrød hos en god bager koster typisk over 30 kr. Hvis du bager dit brød selv, kan du holde udgiften på en flad 10’er!

Nemt brød med havregryn

Et friskbagt grovbrød hos en god bager koster typisk over 30 kr. Hvis du bager dit brød selv, kan du holde udgiften på en flad 10’er!

Tyrkisk pide med feta og persille En af mine yndlingsretter er Tyrkisk pide, de laves både med en kødsovs og som man ser her med fet...

Tyrkisk pide med feta og persille En af mine yndlingsretter er Tyrkisk pide, de laves både med en kødsovs og som man ser her med fet...

Lækre grove boller med mange kerner. Bollerne holder sig friske længe, hvis du opbevarer dem på køl, og rister dem på brødrister, så sm...

Lækre grove boller med mange kerner. Bollerne holder sig friske længe, hvis du opbevarer dem på køl, og rister dem på brødrister, så sm...

Flutes med hvidløg og urter – Grill venner

Flutes med hvidløg og urter – Grill venner

twin-food.dk sprode-boller-uden-surdej ?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sprode-boller-uden-surdej

buns (page is also available in English)

Pinterest
Search