c h r i s t m a s

9 Pins10 Følgere
Fantastisk kage med masser af dejlig kanelremonce. Kagen ser imponerende ud, men den er faktisk slet ikke så svær at lave.
Toffifee
Opskriften på årets bedste pebernødder kommer fra Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset. Lav hele portionen – der bliver mange – og kom dem i små poser af cellofan, så har du en hurtig værtindegave.
Pebermyntepastiller er en forfriskende outsider blandt julens godter. Den friske pebermyntesmag passer godt sammen med mørk chokolade og til varm chokolade. Se, hvordan du laver din egen udgave her!
Opskrift på lækre flødekarameller som smager skønt af jul - du kan dog også lave dem uden julekrydderier. Se opskrift og billede
Lav lige så god konfekt som din lokale chocolatier med den her opskrift på marcipanbrød med nougat, hindbær og kakao.
JUL: Gør julens godter ekstra uimodståelige og knasende sprøde med masser af nødder og mandler. Alle opskrifterne er lette at gå til, så tag børnene med i køkkenet, og få fyldt dåserne med konfekt til den 24.
Ingen jul uden de helt klassiske brunkager. Her får du opskriften på brunkager lige præcis, som mormor lavede dem! Få også kagedronningen Mette Blomsterbergs opskrifter på julesmåkager og konfekt.
Hjemmelavede snebolde med orangesmag | ISABELLAS

Flere idéer
Skøn forening af søde og syrlige smagsnuancer i disse marcipankugler. Smukke på fadet, skønne i munden.
Christmas | Xmas | Jul | Noel. DIY: Konfekt. Odense Marcipan, Denmark. Dansk. Danish
Ingen jul uden vaniljekranse! Mette Blomsterberg giver dig sin opskrift på lækre vaniljekranse
Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med det knasende.
Få 3 opskrifter på luksus-havregrynskugler til jul. Her er både klassiske havregrynskugler, havregrynskugler med kaffe og søde havregrynskugler med marcipan.
Nemme nougat-marcipan juletræer - en lidt mere sofistikeret udgave af de almindelige nougat-marcipan-snitter
træstammer i juleversion (recipe in Danish)
Brændte mandler. Hvem skulle have troet, at det er så let at lave brændte mandler? Du skal blot bruge 4 ingredienser og en stor pande. Se opskriften her.
Jødekager fra Bageglad.dk (Cinnamon Christmas cookies), recipe in Danish
Rocky road konfekt med marcipan
Pinterest
Søg