Regneregler hjælper dig med at huske alle matematikkens regler. Er lavet til folkeskolen, men kan sagtens være en hjælp. Der er også små spil mm. Appen er gratis.

Regneregler on the App Store

Formelsamlingen til Iphone er på svensk, men gratis. Der findes en dansk til 7 kr, der hedder formelviden. Her kan du læse om mange af matematikkens formler.

Formelsamlingen til Iphone er på svensk, men gratis. Der findes en dansk til 7 kr, der hedder formelviden. Her kan du læse om mange af matematikkens formler.

DragonBox algebra +12. Her øver man algebra på højere niveau. Man får logisk tænkning ind, så det basker. Appen koster 65 kr. Den er til dem som trænger til udfordring.

DragonBox Algebra - The educational game that secretly teaches young kids the basics of algebra. It’s perfect for giving your child a head start in mathematics and algebra. Children as young as 4 have solved equations meant for a 12 year old!

Geogebra er gratis og er et geometri program.

geogebra er gratis og er et geometri program.

Matematikken er lavet af 3 gymnasie elever som et opslagsværk til matematik på A, B og C niveau. Appen koster 7 kr.

Fysikken on the App Store

Matematikken koster 7 kr, men indeholder 200 formler, 80 beviser og over 120 regneeksempler. Den indeholder de mest nødvendig formler til gymnasierne til både A, B og C-niveau.

Matematikken on the App Store

Bogen her er lavet af VUC Haderslevs forlag Lighthouse, hvor de har mange undervisningsbøger til mange emner. Alle bøger koster 12 kr. Se mere på deres hjemmeside http://lighthousepublish.com/

You can read this book with iBooks on your iPhone, iPad, iPod touch or Mac.

MyScript Calculator er gratis. Du får hjælp til de svære udregninger

Du får hjælp til de svære udregninger


More ideas
Pinterest
Search