Christine Engelsen

Christine Engelsen

Christine Engelsen
Flere idéer fra Christine
Luftigt og lækkert foccacia-brød med en sprød skorpe og en skøn smag af rosmarin og havsalt.

Luftigt og lækkert foccacia-brød med en sprød skorpe og en skøn smag af rosmarin og havsalt.

Scarpetta Chef Scott Conant Shares His Spinach-Ricotta Gnudi Recipe - Celebrity Diners Club, Beyonce Knowles, Britney Spears, Jay-Z, Kim Kardashian, Rihanna : People.com

Scarpetta Chef Scott Conant Shares His Spinach-Ricotta Gnudi Recipe - Celebrity Diners Club, Beyonce Knowles, Britney Spears, Jay-Z, Kim Kardashian, Rihanna : People.com

Billede af Kyllingefond fra Verdens Lækreste Opskrifter

Billede af Kyllingefond fra Verdens Lækreste Opskrifter

Hjemmelavet mayonnaise : Glem alt om hvad du tidligere har lært om at lave hjemmelavet mayonnaise og følg i stedet denne idiotsikre opskrift. Den er lavet på bare 1 minut! --> Madbanditten.dk

Hjemmelavet mayonnaise : Glem alt om hvad du tidligere har lært om at lave hjemmelavet mayonnaise og følg i stedet denne idiotsikre opskrift. Den er lavet på bare 1 minut! --> Madbanditten.dk

De her pølsehorn lavede jeg til årets kapsejlads i Aarhus. Og de blev spist op ganske hurtigt; man bliver sulten af at heppe på sit hold en hel dag. Pølsehornene er bløde, luftige og lækre – …

De her pølsehorn lavede jeg til årets kapsejlads i Aarhus. Og de blev spist op ganske hurtigt; man bliver sulten af at heppe på sit hold en hel dag. Pølsehornene er bløde, luftige og lækre – …

I marts bagte jeg de her fantastiske pølsehorn. De er superluftige og bløde og bare rigtig lækre. Jeg har afprøvet et par forskellige deje t...

I marts bagte jeg de her fantastiske pølsehorn. De er superluftige og bløde og bare rigtig lækre. Jeg har afprøvet et par forskellige deje t...

En verden af smag!: Havregrynsboller

En verden af smag!: Havregrynsboller

Brioche burgerboller

Brioche burgerboller

Closed-up | Tomatoes Salad

Closed-up | Tomatoes Salad

Recipes from BAFTA 195 Piccadilly Chef Anton Manganaro | FOUR Magazine

Recipes from BAFTA 195 Piccadilly Chef Anton Manganaro | FOUR Magazine