Cecilie Helbert

Cecilie Helbert

Cecilie Helbert
More ideas from Cecilie

En god basisopskrift på et saftigt yoghurtbrød, der er godt både til ost, marmelade og pølse. Det holder sig friskt længe pga. havregrøden der er i brødet.

Let’s take a look at one of the easiest ways to make a slippers. It is hard to label this tutorial as a crochet or knitting one. In reality all you have to do is make a little blanket, according to the stitch you like. So if you like some particular crochet stitch, than make… Read More Easiest Slippers to Make – Crochet or Knit

Denne opskrift giver dig et både nemt og meget luftigt franskbrød med en blød krumme, og det er faktisk præcist som et franskbrød skal være.

Blomkålsrøsti

Juletræer i perler lysestager

Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere

Sund snickerskage. En super nem opskrift på en virkelig lækker kage uden tilsat sukker, mel og smør. En kage som giver en oplevelse af noget rigtig syndigt.

Jeg elsker når jeg kan slukke min sukkertrang i et sundere alternativ. Og det er denne her gulerodskage altså et virkelig godt bud på.