Cecilie Mark

Cecilie Mark

12 followers
·
63 followers
Cecilie Mark
More ideas from Cecilie
Thai Noodle Salad with Peanut Sauce and Sesame Ginger Tofu. Vegan and Gluten-free| www.feastingathome.com

Thai Noodle Salad with Peanut Sauce and Sesame Ginger Tofu. Vegan and Gluten-free| www.feastingathome.com

Kale Salad with Quinoa and Blueberries / This summery superfood salad has tons of flavors and textures. The perfect side to a summer BBQ. | Vitamin-Sunshine.com | #kale #blueberries #quinoa #superfoods #salad #summer #avocado #healthy #cleaneatingrecipe

Kale Salad with Quinoa and Blueberries / This summery superfood salad has tons of flavors and textures. The perfect side to a summer BBQ. | Vitamin-Sunshine.com | #kale #blueberries #quinoa #superfoods #salad #summer #avocado #healthy #cleaneatingrecipe

Transform Your Breakfast with 15 Delicious Smoothie Bowl Recipes | These healthy smoothie bowl recipes look AMAZING! I can’t wait to try these paleo, gluten-free, and vegan smoothie bowls! Such a perfect healthy breakfast or snack idea! #paleo #glutenfree #vegan #healthysnacks #breakfast

Transform Your Breakfast with 15 Delicious Smoothie Bowl Recipes | These healthy smoothie bowl recipes look AMAZING! I can’t wait to try these paleo, gluten-free, and vegan smoothie bowls! Such a perfect healthy breakfast or snack idea! #paleo #glutenfree #vegan #healthysnacks #breakfast

Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.

Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.

Skøn indisk dahl - indisk gryderet med røde linser, krydderiert, tomat og kokosmælk. Serveres med brune ris og creme fraicse.

Skøn indisk dahl - indisk gryderet med røde linser, krydderiert, tomat og kokosmælk. Serveres med brune ris og creme fraicse.

Jeg er blevet helt vild med rosenkål. Hvor har de været hele mit liv? Jeg har altid hørt, at de små fine kål smager af prut. Grønt-manden på torvet siger, at det er fordi at folk koger dem. Istedet skal de steges på panden. Jeg har derfor forsøgt mig med stegt rosenkål i parmesan-fløde sauce. Opskrift...

Jeg er blevet helt vild med rosenkål. Hvor har de været hele mit liv? Jeg har altid hørt, at de små fine kål smager af prut. Grønt-manden på torvet siger, at det er fordi at folk koger dem. Istedet skal de steges på panden. Jeg har derfor forsøgt mig med stegt rosenkål i parmesan-fløde sauce. Opskrift...