Strålende strande

Der er så mange helt fantastiske strande over hele verden - og vi inviterer dig med til dem allesammen på denne opslagstavle. God tur!
55 Pins2 Followers

Krabi province is a haven for the beautiful beaches in Thailand, one of which is the Railay beach. Railay beach is one of the most beautiful beaches in Thailand

Koh Mook i Thailand er en skøn, lille ø med lækre hvide strande og turkisblåt vand - de perfekte rammer for en bounty-ferie.

Koh Kho Khao er en skøn ø i Thailand, hvor der ikke er særlig turistet. Men strandene, palmerne og det turkisgrønne vand er lige så dejligt her som andre steder.

Leading Property Company in Sri Lanka. Best selection of Villas, Colonial Houses, Beach front Properties and Bare Land plots for sale in Sri Lanka.

Trincomalee i Sri Lanka - måske bedre kendt som Trinco - har to dejlige strande - Nilaveli og Uppuveli.

Narigama Beach i Hikkaduwa i Sri Lanka har den helt rigtige gyldne farve og masser af palmer - måske ser du en af de havskildpadder, der jævnligt besøger stranden.

Anse Takamaka Beach In Mahe Island, Seychelles Стоковые фотографии

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. You can find new Free Android Games and apps.

Koh Kradan er en lille skøn paradis-ø. Her er kun to resorts og nogle af de bedste strande i Thailand.

Phuket i Thailand er brede sandstrande med gæster fra hele verden, markeder, shoppingcentre, gadesælgere, restauranter, gadekøkkener, barer, diskoteker og meget, meget mere.

Koh Tao i Thailand er en ø, der har det hele! Det er ligegyldigt, om du er backpacker, dykker eller en familie, der vil have børnevenlige strande… for Koh Tao har lidt af hvert!

Pinterest
Search