Puff Pastry Four Ways

Here Are Four Ways To Make Incredibly Beautiful Desserts With Puff Pastry

Apple pie tastes better when it looks like a rose. Beautiful apple rose pastries made with cream cheese and cinnamon sugar, you're going to want to make these this holiday season!

Apple Cream Cheese Rose Tarts

Apple Pie Rose Tarts Apple pie tastes better when it looks like a rose. Beautiful apple rose pastries made with cream cheese and cinnamon sugar, you're going to want to make these this holiday season!

Unicorn 1st birthday | Rainbow birthday party | 100 Layer Cakelet

There isn’t anything more fun than rainbows and unicorns, is there? When LA Party Stylists were tasked with putting on a unicorn themed party for birthday girl Quinn, they let a few super fun decor pi (fun cakes for girls)

Petits pain de viande, forme de rose - Cuisson/выпечка - Une belle idée pour une entrée de fête.

выпечка

Muffin-Roses - Pinning this just for the idea. I would love to try making these rolls with a ball of boudin inside or some jalapeno cheese sausage .mmmm(How To Make Recipes)

Cake Strips - tip for baking flat cake instead of getting a dome! Say goodbye to high-rise centers, cracked tops and over-cooked edges!

Quick Tip for Baking Flat Cakes

Cake Strips, the Best Thing to Happen to Cake Since Frosting. The secret to perfectly baked cakes!

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der…

Hindbærsnitter smager fantastisk, og de er lette at lave. Her får du en opskrift fra Mette Blomsterberg på lækre hindbærsnitter, der smager fantatstisk og som passer perfekt på kagebordet

Hindbærsnitter smager fantastisk, og de er lette at lave. Her får du en opskrift fra Mette Blomsterberg på lækre hindbærsnitter, der smager fantatstisk og som passer perfekt på kagebordet

"Secret" for getting your cake to fall perfectly out of the pan. DIY miracle pan goo.

Miracle Cake Release Tip cup Lard or Shortening cup Vegetable Oil cup unbleached or all-purpose Flour Whip, whip, whip and store in airtight container at room temperature. Brush on your pans with a pastry brush!

Hjemmelavet spiseligt glimmer - det er da vildt smart! // Homemade edable glitter Ingredienser: Fryseposer 30 g sukker 2 dråber frugtfarve Sukker hældes i en frysepose, og frugtfarve tilsættes. Luk posen og ryst godt rundt. Hæld det ud på en bageplade og bag det i ca. 8 min ved 175 grader. Hold øje med det, så sukkeret ikke smelter.

Hjemmelavet spiseligt glimmer - det er da vildt smart! // Homemade edable glitter Ingredienser: Fryseposer 30 g sukker 2 dråber frugtfarve Sukker hældes i en frysepose, og frugtfarve tilsættes. Luk posen og ryst godt rundt. Hæld det ud på en bageplade og bag det i ca. 8 min ved 175 grader. Hold øje med det, så sukkeret ikke smelter.

Efterår er æbletid. Især æblekagetid. Hjemme hos mig er vi store fans af den klassiske gammeldags æblekage og den velkendte æblecrumble; de fungerer bare altid. I weekenden besluttede vi os nu alligevel for, at det var tid til at prøve noget nyt. Valget faldt på den her; en æbletærte, der rent faktisk primært består af æbler. Lige sagen for en æbleelsker som mig. Kagen var dejligt fugtig, havde en skøn smag af kanel og et sød strejf fra nøddekaramellen og mazarinen. Ikke værst. Efter...

Blomsters æbletærte med mazarin og nøddekaramel

Efterår er æbletid. Især æblekagetid. Hjemme hos mig er vi store fans af den klassiske gammeldags æblekage og den velkendte æblecrumble; de fungerer bare altid. I weekenden besluttede vi os nu alligevel for, at det var tid til at prøve noget nyt. Valget faldt på den her; en æbletærte, der rent faktisk primært består af æbler. Lige sagen for en æbleelsker som mig. Kagen var dejligt fugtig, havde en skøn smag af kanel og et sød strejf fra nøddekaramellen og mazarinen. Ikke værst. Efter...

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Hjemmelavede bastogne-kiks

- Bastogne-kiks - french "warm-spiced" cookies, made with a cake-"press"

Pinterest
Search