Puff Pastry Four Ways

Here Are Four Ways To Make Incredibly Beautiful Desserts With Puff Pastry

Puff Pastry Four Ways

Petits pain de viande, forme de rose - Cuisson/выпечка - Une belle idée pour une entrée de fête.

выпечка

Petits pain de viande, forme de rose - Cuisson/выпечка - Une belle idée pour une entrée de fête.

Colombina pasquale

Colombina pasquale

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Daimkake med mandelbunn og krem | Det søte liv

Daimkake med mandelbunn og krem | Det søte liv

Den klassiske Othellolagkage smager fantastisk! Her får du Mette Blomsterbergs opskrift på Othellolagkagen.

Den klassiske Othellolagkage smager fantastisk! Her får du Mette Blomsterbergs opskrift på Othellolagkagen.

Hjemmelavet spiseligt glimmer - det er da vildt smart! // Homemade edable glitter Ingredienser: Fryseposer 30 g sukker 2 dråber frugtfarve Sukker hældes i en frysepose, og frugtfarve tilsættes. Luk posen og ryst godt rundt. Hæld det ud på en bageplade og bag det i ca. 8 min ved 175 grader. Hold øje med det, så sukkeret ikke smelter.

Hjemmelavet spiseligt glimmer - det er da vildt smart! // Homemade edable glitter Ingredienser: Fryseposer 30 g sukker 2 dråber frugtfarve Sukker hældes i en frysepose, og frugtfarve tilsættes. Luk posen og ryst godt rundt. Hæld det ud på en bageplade og bag det i ca. 8 min ved 175 grader. Hold øje med det, så sukkeret ikke smelter.

Hindbærsnitter smager fantastisk, og de er lette at lave. Her får du en opskrift fra Mette Blomsterberg på lækre hindbærsnitter, der smager fantatstisk og som passer perfekt på kagebordet

Hindbærsnitter smager fantastisk, og de er lette at lave. Her får du en opskrift fra Mette Blomsterberg på lækre hindbærsnitter, der smager fantatstisk og som passer perfekt på kagebordet

Efterår er æbletid. Især æblekagetid. Hjemme hos mig er vi store fans af den klassiske gammeldags æblekage og den velkendte æblecrumble; de fungerer bare altid. I weekenden besluttede vi os nu alligevel for, at det var tid til at prøve noget nyt. Valget faldt på den her; en æbletærte, der rent faktisk primært består af æbler. Lige sagen for en æbleelsker som mig. Kagen var dejligt fugtig, havde en skøn smag af kanel og et sød strejf fra nøddekaramellen og mazarinen. Ikke værst. Efter...

Blomsters æbletærte med mazarin og nøddekaramel

Efterår er æbletid. Især æblekagetid. Hjemme hos mig er vi store fans af den klassiske gammeldags æblekage og den velkendte æblecrumble; de fungerer bare altid. I weekenden besluttede vi os nu alligevel for, at det var tid til at prøve noget nyt. Valget faldt på den her; en æbletærte, der rent faktisk primært består af æbler. Lige sagen for en æbleelsker som mig. Kagen var dejligt fugtig, havde en skøn smag af kanel og et sød strejf fra nøddekaramellen og mazarinen. Ikke værst. Efter...

Rabarbertærte med kokos og marcipan

Rabarbertærte med kokos og marcipan

Pinterest
Søg