Future home

Collection by Caroline Ravn

7 
Pins

Det perfekte grå-hvide hjem med plads til liv og leg

Ugens instagrammer er norske Siv, som har skabt sig et smukt, grå-hvidt hjem med fantastiske børneværelser og en utroligt gennemført stil.

Plankebord 180 x 73

Bordet er lavet i fyrretræ og behandlet med vandafvisende voks, som giver en fed og varm farve på træet og samtidig med skåner bordet. Da fyrretræ er et levende naturmateriale, vil farve og åretegninger variere. Ligeledes vil træet kunne udvide- eller trække sig sammen, alt efter dens omgivelsers luftfugtighed. - Det

Moroccan Pouf - Nouvelle

When I visited Marrakech in November I brought back this handmade floor cushion, to add an ‘exotic touch’ to my minimal interior. I chose a light beige pouf whit black, light maroon and white stitching. It’s quite frisky compared to...

Natron als effektives Mittel gegen Blattläuse und Pflanzenpilze

En del af de tæpper, Sophia Thunberg Andersen køber i Marokko til sin virksomhed, når aldrig videre end til hendes villalejlighed i Charlottenlund.

Her er de fedeste interiøridéer, du kan bruge PU-skum til

Brug det udvidende skum til så alsidige ting som spejle, kunst, vaser og lamper. Kig med og lad dig inspirere af de cool idéer.

Et hjem med visioner

Oplev et strømlinet køkken, der med sin lysegrå nuance fanger tidens designtrends og skaber en skøn og varm rummelighed. Se køkkenet her.

Bruser eller badekar, dit hjerte klipper? Vi tager lager! - Best Pins

Bruser eller badekar, dit hjerte klipper? Vi tager lager! – Hus side Source