Camilla Pedersen

Camilla Pedersen

Camilla Pedersen
More ideas from Camilla
Hjemmelavede müslibarer. De bedste hjemmelavede müslibarer med masser af nødder, havregryn og chokolade. Se opskriften og billederne her.

Hjemmelavede müslibarer. De bedste hjemmelavede müslibarer med masser af nødder, havregryn og chokolade. Se opskriften og billederne her.

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere.Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge:100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! )1 spsk kokosolie50 ml pean

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere.Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge:100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! )1 spsk kokosolie50 ml pean

Det kræver blot 10 minutter at bikse de her fantastiske koldhævede boller med havregryn og rugmel sammen. Lad dem hæve natten over, bag og servér.

Det kræver blot 10 minutter at bikse de her fantastiske koldhævede boller med havregryn og rugmel sammen. Lad dem hæve natten over, bag og servér.