Camilla Plum Spices, pickles, jams, fermented stuff, and more

Camilla Plums spices, chutneys, relishes, jams and more good things from our oraganic farm, gardens, orchards, and kitchen at Fuglebjerggaard Available at the farm shop and in our webshop www.fuglebjerggaard.dk
Mirabel eller Kirsebær-Blomme (Prunus cerasifera).  Den blomstrer i april-maj samtidig med løvspring og har ofte velsmagende eller melede gule eller røde frugter. Kan bruges til saft og frugtlæder, se opskrift Camilla Plum. http://www.havenyt.dk/artikler/koekkenhaven/frugttraeer_og_buske/920.html

Mirabel eller Kirsebær-Blomme (Prunus cerasifera). Den blomstrer i april-maj samtidig med løvspring og har ofte velsmagende eller melede gule eller røde frugter. Kan bruges til saft og frugtlæder, se opskrift Camilla Plum. http://www.havenyt.dk/artikler/koekkenhaven/frugttraeer_og_buske/920.html

citrus opskrifter / Camilla Plum

citrus opskrifter / Camilla Plum

citrus opskrifter / Camilla Plum

citrus opskrifter / Camilla Plum

Camilla Plums opskrifter på indisk mad.

Camilla Plums opskrifter på indisk mad.

Mirabellechutney med lakrids  Camilla plum  spændende men blev lidt tynd    1 kg blommer eller mirabeller, uden sten  300 g sukker   2 dl æbleeddike   2 dl rødvin   stor kanelstang   1 spsk hele korianderfrø   10 kardemommekapsler   2 laurbærblade   4 spsk skåret lakridsrod   2-3 chili   2 muscatblomme   5 lange peber   2 spsk brun, hel sennep   et stort løg i både

Mirabellechutney med lakrids Camilla plum spændende men blev lidt tynd 1 kg blommer eller mirabeller, uden sten 300 g sukker 2 dl æbleeddike 2 dl rødvin stor kanelstang 1 spsk hele korianderfrø 10 kardemommekapsler 2 laurbærblade 4 spsk skåret lakridsrod 2-3 chili 2 muscatblomme 5 lange peber 2 spsk brun, hel sennep et stort løg i både

Confit de canard og røget andebryst, Camilla Plum

Confit de canard og røget andebryst, Camilla Plum

My new book is out today, on preserving chilies and tomatoes in every possible , delicious way http://fuglebjerggaard.dk/netbutik/index.php?cPath=103

My new book is out today, on preserving chilies and tomatoes in every possible , delicious way http://fuglebjerggaard.dk/netbutik/index.php?cPath=103

Mirabellechutney med lakrids  Camilla plum  spændende men blev lidt tynd    1 kg blommer eller mirabeller, uden sten  300 g sukker   2 dl æbleeddike   2 dl rødvin   stor kanelstang   1 spsk hele korianderfrø   10 kardemommekapsler   2 laurbærblade   4 spsk skåret lakridsrod   2-3 chili   2 muscatblomme   5 lange peber   2 spsk brun, hel sennep   et stort løg i både

Mirabellechutney med lakrids Camilla plum spændende men blev lidt tynd 1 kg blommer eller mirabeller, uden sten 300 g sukker 2 dl æbleeddike 2 dl rødvin stor kanelstang 1 spsk hele korianderfrø 10 kardemommekapsler 2 laurbærblade 4 spsk skåret lakridsrod 2-3 chili 2 muscatblomme 5 lange peber 2 spsk brun, hel sennep et stort løg i både

Mirabellechutney med lakrids  Camilla plum  spændende men blev lidt tynd    1 kg blommer eller mirabeller, uden sten  300 g sukker   2 dl æbleeddike   2 dl rødvin   stor kanelstang   1 spsk hele korianderfrø   10 kardemommekapsler   2 laurbærblade   4 spsk skåret lakridsrod   2-3 chili   2 muscatblomme   5 lange peber   2 spsk brun, hel sennep   et stort løg i både

Mirabellechutney med lakrids Camilla plum spændende men blev lidt tynd 1 kg blommer eller mirabeller, uden sten 300 g sukker 2 dl æbleeddike 2 dl rødvin stor kanelstang 1 spsk hele korianderfrø 10 kardemommekapsler 2 laurbærblade 4 spsk skåret lakridsrod 2-3 chili 2 muscatblomme 5 lange peber 2 spsk brun, hel sennep et stort løg i både

Saltede “kapers” tallerkensmækkerfrø

Saltede “kapers” tallerkensmækkerfrø

Pinterest
Søg