Chia Coconut Pudding is a healthy, filling snack that tastes like dessert. Try this gluten-free, vegan, paleo-friendly recipe for a guilt-free treat!

Paleo - Chia Coconut Pudding is a healthy, filling snack that tastes like dessert. Try this gluten-free, vegan, paleo-friendly recipe for a guilt-free treat! - It’s The Best Selling Book For Getting Started With Paleo

Dejligt saftige gulerodsbrud med solsikkekerner, som tilføjer lidt skønt bid til de luftige boller. Og så er de tilmed sunde.

Sunde gulerodsbrud

Dejligt saftige gulerodsbrud med solsikkekerner, som tilføjer lidt skønt bid til de luftige boller. Og så er de tilmed sunde.

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.

Hjemmebagte og sunde boller

Sunde boller- godt til brunch eller fødselsdag

Mango Chia Breakfast Bowl! ♥️︎

Mango Chia Breakfast Bowl

Mango chia breakfast bowl - I just love mango!

Ultra nem og sund morgenmad, der smager som dessert. Smager fantastisk toppet med knasende nødder og frugt.

Chiagrød med skyr

Chia pudding with skyr.

Sundt og lækkert morgenmåltid, mættende frokost på farten eller server som sød, cremet og farverig dessert!

Sundt og lækkert morgenmåltid, mættende frokost på farten eller server som sød, cremet og farverig dessert!

Kakao-chiagrød med banan - lækker morgenmad - mælkefri, glutenfri, sukkerfri opskrift --> Madbanditten.dk

Chiagrød med kakao og banan

Kakao-chiagrød med banan - lækker morgenmad - mælkefri, glutenfri, sukkerfri opskrift --> Madbanditten.dk

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Hindbær-chiagrød med banangranola

Hindbær-chiagrød med banangranola (Stinna)

Hindbær-kompot til skyr - Stinna

Overnight oats - Sunderehverdag

Overnight oats - Sunderehverdag

Pinterest
Search