Rugbrødsboller med solbær

Rugbrødsboller med solbær

[gallery type=”rectangular” ids=”5640″] Endelig er det påske-ferie! Og måske går du og planlægger den helt store Påske-brunch for familie og venner? Så må du love mig at prø…

Koldthævede kanelsnegle til påske-brunchen.

[gallery type=”rectangular” ids=”5640″] Endelig er det påske-ferie! Og måske går du og planlægger den helt store Påske-brunch for familie og venner? Så må du love mig at prø…

An authentic recipe for the classic Indian flat bread - garlic naan. My all time favorite bread for dipping into rich and creamy Indian curries. Only 4 ingredients required  |avocadopesto.com

Garlic Naan

An authentic recipe for the classic Indian flat bread - garlic naan. My all time favorite bread for dipping into rich and creamy Indian curries. Only 4 ingredients required |avocadopesto.com

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) | Guffeliguf.dk

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) | Guffeliguf.dk

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

Rødbedeboller har den fineste lyserøde farve, og de hitter med garanti hos små piger, da de sunde rødbedeboller er perfekte prinsesse-boller. Brug pulpen fra din juicer eller friskrevet rødbede.…

Rødbedeboller har den fineste lyserøde farve, og de hitter med garanti hos små piger, da de sunde rødbedeboller er perfekte prinsesse-boller. Brug pulpen fra din juicer eller friskrevet rødbede.…

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer.   Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet!   Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer. Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet! Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

Lækre grovboller med speltmel og havregryn

Lækre grovboller med speltmel og havregryn

Lavede disse lækre gulerodsboller i weekenden til min familie og de blev spist med stor begejstring! Opskriften er ud fra hvad jeg lige havde i køkkenskabene og resultatet blev ret vellykket…

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø

Lavede disse lækre gulerodsboller i weekenden til min familie og de blev spist med stor begejstring! Opskriften er ud fra hvad jeg lige havde i køkkenskabene og resultatet blev ret vellykket…

Gode nemme langtidshævede boller... har lige taget dem ud af ovnen, og de smager pragtfuldt ;)

Gode nemme langtidshævede boller... har lige taget dem ud af ovnen, og de smager pragtfuldt ;)

Pinterest
Søg