Camilla Brøns

Camilla Brøns

Camilla Brøns
Flere idéer fra Camilla
Koteletter i fad med pikantost og bacon…

Koteletter i fad med pikantost og bacon…

Use rocks to separate the grass from the deck, then bury rope lights in the rocks for lighting..

Use rocks to separate the grass from the deck, then bury rope lights in the rocks for lighting..

This is by far the CUTEST thing I've ever seen. This will DEFINITELY be in my house someday. #prouddogmom

This is by far the CUTEST thing I've ever seen. This will DEFINITELY be in my house someday. #prouddogmom

One-Pan Pesto Chicken and Veggies – sun-dried tomatoes, asparagus, cherry tomatoes. Healthy, gluten free, Mediterranean style recipe, packed with fiber (vegetables) and protein (chicken). Easy, 30 minute recipe.

One-Pan Pesto Chicken and Veggies – sun-dried tomatoes, asparagus, cherry tomatoes. Healthy, gluten free, Mediterranean style recipe, packed with fiber (vegetables) and protein (chicken). Easy, 30 minute recipe.

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød med spidskål skal du til fire personer bruge: 200 gram revne …

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød med spidskål skal du til fire personer bruge: 200 gram revne …

Classic Macaroni Salad - Cooking Classy

Classic Macaroni Salad - Cooking Classy

Grøntsagsfrikadeller ingredienser 375 g Kartofler 175 g Gulerødder 100 g Pastinak 100 g ærter 2 æg 60 g hvedemel 100 g revet løg 35 g havregryn Salt & peber Kartofler, gulerødder, pastinak skæres i små stykker (1 cm x 1 cm) og koger dette sammen med ærterne, til de er møre. Vandet hældes fra, og grøntsagerne moses og røres med æg, rasp, løg, hvedemel, havregryn. salt og peber. Grøntsagsfarsen formes til frikadeller og bages i ovnen på 200 grader, indtil de er blevet sprøde.

Grøntsagsfrikadeller ingredienser 375 g Kartofler 175 g Gulerødder 100 g Pastinak 100 g ærter 2 æg 60 g hvedemel 100 g revet løg 35 g havregryn Salt & peber Kartofler, gulerødder, pastinak skæres i små stykker (1 cm x 1 cm) og koger dette sammen med ærterne, til de er møre. Vandet hældes fra, og grøntsagerne moses og røres med æg, rasp, løg, hvedemel, havregryn. salt og peber. Grøntsagsfarsen formes til frikadeller og bages i ovnen på 200 grader, indtil de er blevet sprøde.

Tryl grøntsagsresterne om til stjernen i et helt nyt måltid og kréer disse formidable kyllingefrikadeller.

Tryl grøntsagsresterne om til stjernen i et helt nyt måltid og kréer disse formidable kyllingefrikadeller.

Quick and Crispy Vegetable Fritters recipe via justataste.com

Quick and Crispy Vegetable Fritters recipe via justataste.com