Madopskrifter

This super easy vegetarian pasta is a quick meal for a busy night! The broccoli and spinach keep it healthy and the garlic and lemon make it extra tasty. From The Food Charlatan.

20 Minute Lemon Broccoli Pasta Skillet

This super easy vegetarian pasta is a quick meal for a busy night! The broccoli and spinach keep it healthy and the garlic and lemon make it extra tasty. From The Food Charlatan.

Tomato Basil & Spinach Chicken Spaghetti – healthy, light, Mediterranean style dinner, packed with vegetables, protein and good oils.

Tomato Spinach Chicken Spaghetti

Tomato Basil & Spinach Chicken Spaghetti – healthy, light, Mediterranean style dinner, packed with vegetables, protein and good oils.

Prosciutto di Parma bread rolls - substitute with bacin maybe? :) Or add some cheese.

Prosciutto di Parma bread rolls

Prosciutto di Parma bread rolls - substitute with bacin maybe? :) Or add some cheese.

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

SNASKEDE OG SVAMPEDE KANELSNEGLE - UDEN TØRRE KANTER

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

SNASKEDE OG SVAMPEDE KANELSNEGLE - UDEN TØRRE KANTER

Mandeldrøm med rabarberskum og jordbær

Mandeldrøm med rabarberskum og jordbær

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Vores favorittærte er en ægte klassiker, der altid frister i bagervinduer landet over, mensom man sagtens kan bage selv.

Vores favorittærte er en ægte klassiker, der altid frister i bagervinduer landet over, mensom man sagtens kan bage selv.

Hvis du er vild med mazarinkage, så prøv at lave den med den friske smag af rabarber og revet limeskal. (Recipe in Danish)

Hvis du er vild med mazarinkage, så prøv at lave den med den friske smag af rabarber og revet limeskal. (Recipe in Danish)

Længe - som i rigtigt længe - har jeg tænkt på at ville bage et gammeldags kanelbrød. Og da Femina for et par uger siden flashede sådan ét, ...

Længe - som i rigtigt længe - har jeg tænkt på at ville bage et gammeldags kanelbrød. Og da Femina for et par uger siden flashede sådan ét, ...

Pinterest
Søg