Bagning

13 Pins4 Følgere
Easter ideas inspired by meaningful images and familiar characters bring creative food design ideas for gorgeous presentation that makes Easter meals and treats

Edible Decorations for Easter Meal with Kids, 25 Creative Presentation and Food Design Ideas

Easter ideas inspired by meaningful images and familiar characters bring creative food design ideas for gorgeous presentation that makes Easter meals and treats

Make any number out of cake with these tips.

35 Amazing Birthday Cake Ideas

Make any number out of cake with these tips.

polka dot cupcakes.

polka dot cupcakes.

my mom used to make these all the time. They are SOOOO good.

my mom used to make these all the time. They are SOOOO good.

How to Make a Bear Cake - cute for a Teddy Bear Tea Party

How to Make a Bear Cake - cute for a Teddy Bear Tea Party

DIY heart shaped cake

DIY heart shaped cake

step by step

step by step

Chokoladekage med Dumle

Chokoladekage med Dumle

Hvis du er vild med mazarinkage, så prøv at lave den med den friske smag af rabarber og revet limeskal.

Hvis du er vild med mazarinkage, så prøv at lave den med den friske smag af rabarber og revet limeskal.

Nutella Brownies Ingredients: 1 cup Nutella, 2 eggs, 10 tbsp flour Directions: Combine all ingredients and pour into a pan or muffin tin. Top with hazelnuts if you're feeling extra fancy. Bake at 350F for about 30 minutes.

Nutella Brownies Ingredients: 1 cup Nutella, 2 eggs, 10 tbsp flour Directions: Combine all ingredients and pour into a pan or muffin tin. Top with hazelnuts if you're feeling extra fancy. Bake at 350F for about 30 minutes.


Flere idéer
De er fine, de er små og så smager de vidunderligt. Virkelig lækkert! Og jeg er sikker på, at du er fan, hvis du kan lide marcipan og en god trøffelmasse. Og når du først har sat tænderne i hjemmelavede træstammer, husker du med garanti altid at gemme dine kagerester, de skal nemlig bruges ....

De er fine, de er små og så smager de vidunderligt. Virkelig lækkert! Og jeg er sikker på, at du er fan, hvis du kan lide marcipan og en god trøffelmasse. Og når du først har sat tænderne i hjemmelavede træstammer, husker du med garanti altid at gemme dine kagerester, de skal nemlig bruges ....

Mazarintærte med havregryn og nødder

Mazarintærte med havregryn og nødder

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Frk Cupcake: Karameltærte med hasselnødder (Recipe in Danish)

Frk Cupcake: Karameltærte med hasselnødder (Recipe in Danish)

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med det knasende.

P-tærter med skumfiduser

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med det knasende.

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Marcipankugler med citron, hindbær og hvid chokolade | Mad & Bolig

Marcipankugler med citron, hindbær og hvid chokolade | Mad & Bolig

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Pinterest
Søg