Pinterest

Hjemme sylt

Rosensirup på hybenroser…

Rosensirup på hybenroser…

Syltede drueagurker…

Syltede drueagurker…

Stikkelsbær-rabarber marmelade med vanille…

Stikkelsbær-rabarber marmelade med vanille…

Lækker og cremet hybenmarmelade med vanille…

Lækker og cremet hybenmarmelade med vanille…

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder

Æblegele - 1 kg æbler ikke alt for modne,1 1/2–2 dl vand, 250 g sukker,1 hel vaniljestang. Skyl æbler, fjern blomst og stilk,  skær i tern, inkl kernehus. Æbler og vand i gryde, kog op. Kog under låg i ½ t og si. Hæld saften tilbage i ren gryde. Skrab vaniljekorn ud. Kom vanilje, sukker og den hele vaniljestang i æblesaft. Kog op og lad det koge i 10 minutter. Tag en prøve med en teske for at se om det stivner når det køles af. Når det gør det, fiskes vaniljestang op og geleen er klar til…

Æblegele

Æblegele - 1 kg æbler ikke alt for modne,1 1/2–2 dl vand, 250 g sukker,1 hel vaniljestang. Skyl æbler, fjern blomst og stilk, skær i tern, inkl kernehus. Æbler og vand i gryde, kog op. Kog under låg i ½ t og si. Hæld saften tilbage i ren gryde. Skrab vaniljekorn ud. Kom vanilje, sukker og den hele vaniljestang i æblesaft. Kog op og lad det koge i 10 minutter. Tag en prøve med en teske for at se om det stivner når det køles af. Når det gør det, fiskes vaniljestang op og geleen er klar til…

Valnødder får en helt utrolig lækker sødme, når de syltes med sirup, appelsin og vanilje, og så er de sublime som en del af et ostebord.

Syltede valnødder

Valnødder får en helt utrolig lækker sødme, når de syltes med sirup, appelsin og vanilje, og så er de sublime som en del af et ostebord.

Syltede rødløg

Syltede rødløg

Det er ikke spor svært at tage sommerens sødme med sig ind i de mørke måneder. Vi giver dig skønne opskrifter og de bedste råd om syltede grønne tomater

Det er ikke spor svært at tage sommerens sødme med sig ind i de mørke måneder. Vi giver dig skønne opskrifter og de bedste råd om syltede grønne tomater