Wok

Collection by Camilla Hansen

41 
Pins
 • 
29 
Followers
Tunesisk gryde med kylling og couscous
Vegetarian RecipesHealthy RecipesCooking Recipes

Tunesisk gryde med kylling og couscous | Mad fra Tunesien

Tunesisk mad er mættende og med masser af krydderier. Lav en lækker og nem gryderet fra Tunesien med kylling, kikærter, traditionel cous cous og krydderier.

Thai kylling i rød karry og kokos1

Cremet ‘thai kylling’ med rød karry & kokosmælk

Dette er en super nem ret, der hverken kræver meget forberedelse eller tid i sig selv at tilberede. :D Retten er fyldt med en masse forskellige grøntsager, der kan varieres i det uendelige, alt eft…

Kylling i karry: Sund kylling i karry spækket med grønt – Christinas Køkken

Endnu en wok! Det er altid en vinder-ret. :-) Ingredienser, 4 personer 1 løg 2 gulerødder 1 porre 1/4 hvidkålshovede 1 peberfrugt 200-250 g nudler 5 hvidløgsfed 1 chili Lidt frisk ingefær soya evt.…

Wok med nudler, grøntsager, og chili-marineret kylling

Endnu en wok! Det er altid en vinder-ret. :-) Ingredienser, 4 personer 1 løg 2 gulerødder 1 porre 1/4 hvidkålshovede 1 peberfrugt 200-250 g nudler 5 hvidløgsfed 1 chili Lidt frisk ingefær soya evt.…

Hverdagsmad - wok medmarineret mørbrad og sprøde grøntsager

Wok med marineret mørbrad og sprøde grøntsager

Wokmad er nem hverdagsmad. Det er hurtigt og sundt at lave wok med kød, grøntsager og nudler. Find lækker wok opskrift og billeder her.

WOK MED OKSEKØD OG GRØNTSAGER  Fantastisk wok ret med oksekød og masser af grøntsager. Kødet marineres i en lækker blanding af hoisinsauce, hvidløg og limesaft, der giver masser af smag til retten. Serveret med nudler, ristede sesamfrø og frisk lime er det et perfekt måltid.

Wok med oksekød og grøntsager

·
2 reviews
·

Fantastisk wok ret med oksekød og masser af grøntsager. Kødet marineres i en lækker blanding af hoisinsauce, hvidløg og limesaft, der giver masser af smag til retten. Serveret med nudler, ristede sesamfrø og frisk lime er det et perfekt måltid.

Oksestrimler i wok med krydret kokosmælk  og basmati-ris    4

Oksestrimler i wok med krydret kokosmælk og basmati-ris - En opskrift fra Alletiders Kogebog, mere end 7.000 opskrifter med billeder.

·
24 reviews
·

Oksestrimler i wok med krydret kokosmælk - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder.

Jeg er kæmpe fan af det asiatiske køkken og i særdeleshed wokretter. De er så super nemme, kan varieres i det uendelige og kan smækkes sammen på ingen tid i en travl hverdag. Samtidig kan retten varieres i det uendelige, så...Læs mere

Reste-wok med rejer og masser af grøntsager - Rikkes Rester

Jeg er kæmpe fan af det asiatiske køkken og i særdeleshed wokretter. De er så super nemme, kan varieres i det uendelige og kan smækkes sammen på ingen tid i en travl hverdag. Samtidig kan retten varieres i det uendelige, så...Læs mere

Wok med kylling, grøntsager og kokosmælk
WokAsian RecipesEthnic RecipesSnacksTastySoul Food

Wok med kylling og kokosmælk - Maria Vestergaard

Wok med kylling, grøntsager og kokosmælk

God mad og søde sager: Grøntsager i wok m. svinemørbrad og chilisauce

Grøntsager i wok m. svinemørbrad og chilisauce

En blog om mad, opskrifter, aftensmad, inspiration, mine erfaringer i køkkenet, desserter, kager og meget mere.

Er du inspireret af det asiatiske løkken, så leverer vi her en nem og hurtig wokret med nudler og hakket kød efter eget valg. Opskriften samler alle de lækre smage fra østen, der giver et godt spil til nudler, køb og broccoli. Hvis du er blevet nysgerrig, så klik her og se opskriften en lækker ret.

Wok Opskrift → Hurtig Wok Med Oksekød På 25 Minutter

·
11 reviews
·
24 minutes
·

Det er både sundt, nemt og hurtigt at finde wok'en frem fra skabet og lave en lækker wokret inspireret fra det asiatiske køkken. Vi har derfor lavet denne nemme ret med nudler, broccoli og hakket kød efter eget valg - så du selv kan bestemme smags nuancerne i din ret. Chili, lime, sukker og soja giver en fantastisk balance mellem det stærke, salte, sure og søde. Det er en lækker og sund opskrift der skal smages - og så er den endda Nøglehulsmærket.

Wok med kylling og grøntsager
WokFood And DrinkSnacksChickenEthnic Recipes

Wok med kylling og kokosmælk - Maria Vestergaard

Wok med kylling og grøntsager

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja
Scandinavian FoodGood Food

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

Lynstegt spidskål med kylling, gulerødder og soja

Wok kylling med æbler – nem og sund aftensmad |

FirmaFrugt & GrøntKasser & FrugtKasser - Privat & Virksomhed

Wok kylling med æbler – nem og sund aftensmad |

Wok med kylling og kokosmælk - Maria Vestergaard

Wok med kylling og kokosmælk - Maria Vestergaard

Wok med kylling og kokosmælk - Maria Vestergaard