Caja Jensen
More ideas from Caja
Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Gammeldags sprøde vafler – som mormor lavede dem

Gammeldags sprøde vafler – som mormor lavede dem

Spinatroulade med laks…

Spinatroulade med laks…

Appelsinfromagen vækker søde minder, skriver John Price i sin opskrift. Desserten er speciel dejlig efter krydrede kødretter.<br><br><i>„Min bedstemor var fra dengang, hvor al tale om mad begyndte med „Man tager et sølvfad”. Bedste havde nu ikke noget sølvfad, men hun var en god kogekone. Når vi rigtig plagede, kom hun frem med sin appelsinfromage, her er hendes egen opskrift“</i>

Appelsinfromagen vækker søde minder, skriver John Price i sin opskrift. Desserten er speciel dejlig efter krydrede kødretter.<br><br><i>„Min bedstemor var fra dengang, hvor al tale om mad begyndte med „Man tager et sølvfad”. Bedste havde nu ikke noget sølvfad, men hun var en god kogekone. Når vi rigtig plagede, kom hun frem med sin appelsinfromage, her er hendes egen opskrift“</i>

Opskrift på hjemmelavede Brændte mandler til jul

Opskrift på hjemmelavede Brændte mandler til jul