Bulgogi er en populær koreansk ret, der traditionelt består af marineret, tyndt skåret kød tilberedt på grill. I sommer smagte jeg bulgogi for første gang, da jeg var på ferie i Berlin. Og jeg var solgt. Kødet er mørt og fuld af smag. Det er både sødt, salt og spicy på samme tid. Vildt l

Bulgogi er en populær koreansk ret, der traditionelt består af marineret, tyndt skåret kød tilberedt på grill. I sommer smagte jeg bulgogi for første gang, da jeg var på ferie i Berlin. Og jeg var solgt. Kødet er mørt og fuld af smag. Det er både sødt, salt og spicy på samme tid. Vildt l

Denne dip har den gode smag fra bearnaise, men i en lidt sundere og mere frisk udgave! Brug den som tilbehør til grillmaden - f.eks. til en oksecuvette med kartoffelbåde eller en bagt kartoffel. Du kan også bruge den til dip til grøntsagsstave eller chips for den sags skyld. Derudover smager....

Denne dip har den gode smag fra bearnaise, men i en lidt sundere og mere frisk udgave! Brug den som tilbehør til grillmaden - f.eks. til en oksecuvette med kartoffelbåde eller en bagt kartoffel. Du kan også bruge den til dip til grøntsagsstave eller chips for den sags skyld. Derudover smager....

Efteråret er kommet, og det har taget en forkølelse med sig - i hvert fald herhjemme! Overskud er en by i Rusland, men derfor skal der stadig aftensmad på bordet. Og det må gerne være nemt og med masser af smag ;-)I den forbindelse lavede jeg denne spicy gulerodssuppe inspireret af det maro

Efteråret er kommet, og det har taget en forkølelse med sig - i hvert fald herhjemme! Overskud er en by i Rusland, men derfor skal der stadig aftensmad på bordet. Og det må gerne være nemt og med masser af smag ;-)I den forbindelse lavede jeg denne spicy gulerodssuppe inspireret af det maro

Efter en lang uge er det endelig blevet søndag og tid til selvforkælelse. Herhjemme betyder det ofte lidt ekstra lækker morgenmad. Denne opskrift på spinatpandekager med røget laks og avocado er super simpel, virkelig hurtig at lave og smager himmelsk!Spinatpandekagerne er lidt omelet-agtig

Efter en lang uge er det endelig blevet søndag og tid til selvforkælelse. Herhjemme betyder det ofte lidt ekstra lækker morgenmad. Denne opskrift på spinatpandekager med røget laks og avocado er super simpel, virkelig hurtig at lave og smager himmelsk!Spinatpandekagerne er lidt omelet-agtig

Efter at havet lavet denne pastaret med græskarsauce (find opskriften her), som var en kæmpe succes, fik jeg lidt blod på tanden. Det fungerede simpelthen SÅ godt med den cremede græskarsauce til pastaen, at jeg tænkte, at græskarlasagne måtte blive et hit! Og det blev det også ;-)Kød

Efter at havet lavet denne pastaret med græskarsauce (find opskriften her), som var en kæmpe succes, fik jeg lidt blod på tanden. Det fungerede simpelthen SÅ godt med den cremede græskarsauce til pastaen, at jeg tænkte, at græskarlasagne måtte blive et hit! Og det blev det også ;-)Kød

Min absolutte yndlingssushi er maki med crispy ebi, chilimayo og avocado - uden tvivl! Jeg er vild med kombinationen af det fede, det sprøde og det stærke. Det er SÅ lækkert!Her har jeg taget alt det bedste fra min yndlingssushi og lavet en sushi bowl. Det er altså bare noget nemmere end at

Min absolutte yndlingssushi er maki med crispy ebi, chilimayo og avocado - uden tvivl! Jeg er vild med kombinationen af det fede, det sprøde og det stærke. Det er SÅ lækkert!Her har jeg taget alt det bedste fra min yndlingssushi og lavet en sushi bowl. Det er altså bare noget nemmere end at

Jeg er ikke den store bager. Jeg synes faktisk, det er rigtig svært. Man skal have helt styr på teknikker og temperaturer, og går der bare en lille ting galt, så står man nogle gange med noget helt uspiseligt. Jeg har kæmpe respekt for dem, der er gode til det - det er vildt imponerende!Se

Jeg er ikke den store bager. Jeg synes faktisk, det er rigtig svært. Man skal have helt styr på teknikker og temperaturer, og går der bare en lille ting galt, så står man nogle gange med noget helt uspiseligt. Jeg har kæmpe respekt for dem, der er gode til det - det er vildt imponerende!Se

Jeg nyder at fordybe mig i mad i weekenden. Det er her, jeg har tiden til at eksperimentere med nye smage og tilberedningsmetoder. Når man langtidsbraiserer, får man en helt anden dybde og kraft i smagen - og noget vildt mørt kød! Denne ret er virkelig comfort food, der vil noget. Kødet får

Jeg nyder at fordybe mig i mad i weekenden. Det er her, jeg har tiden til at eksperimentere med nye smage og tilberedningsmetoder. Når man langtidsbraiserer, får man en helt anden dybde og kraft i smagen - og noget vildt mørt kød! Denne ret er virkelig comfort food, der vil noget. Kødet får

Hello Mexico! Når vi snakker mexicansk mad, så tænker man med det samme på tacos, tortillas, quesadillas, nachos og guacamole. Og jeg skal ikke lyve, det er sindssygt lækkert, men mexicansk mad er bare så meget mere end det! Jeg elsker de friske og syrlige smage sat op mod det stærke og fede,

Hello Mexico! Når vi snakker mexicansk mad, så tænker man med det samme på tacos, tortillas, quesadillas, nachos og guacamole. Og jeg skal ikke lyve, det er sindssygt lækkert, men mexicansk mad er bare så meget mere end det! Jeg elsker de friske og syrlige smage sat op mod det stærke og fede,

Pinterest
Search