Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Chicken and Seafood Paella - a classic Spanish rice dish made with Arborio rice, packed with chicken, sausage, mussels, clams and shrimp and loaded with flavor.

Chicken and Seafood Paella

Chicken and Seafood Paella - Jo Cooks-Chicken and Seafood Paella - a classic Spanish rice dish made with Arborio rice, packed with chicken, sausage, mussels, clams and shrimp and loaded with flavor.

These gazpacho shooters with marinated cucumber ribbons are a refreshing appetizer that is easy to make and can be prepared in advance for large parties. The crunch of tangy marinated cucumbers provides a nice contrast to the smoothness of the gazpacho.

Gazpacho Shooters

Gazpacho Shooters with Marinated Cucumber Ribbons Recipe - a refreshing appetizer inspired by the classic Andalusian tomato soup that is easy to make and can be prepared in advance for large parties.

GREEK MARINATED CHICKEN ~ 1 cup plain yogurt...2 T. olive oil...4 cloves garlic, minced...1/2 T. dried oregano...1 med. lemon...1/2 t. salt...freshly cracked pepper...1/4 bunch fresh parsley...3½ to 4 lbs chicken pieces by jewel

Greek Marinated Chicken ~ 1 cup plain yogurt 2 Tbsp olive oil 4 cloves garlic, minced ½ Tbsp dried oregano 1 medium lemon zest juice from lemon ½ tsp salt freshly cracked pepper ¼ bunch fresh parsley to 4 lbs chicken pieces ~ Combine marinade.

Til vores påskefrokost i søndags skulle der selvfølgelig lidt fisk på bordet. Men da vi alle har forskellige syn på sild –  nogle spiser det gerne, andre rører det ikke, jeg selv er mest til stegte sild i lage osv osv, syntes jeg ikke det var det oplagte, at lægge ud med en sildemad. Desuden ville jeg …

Forretter til nytårsaften – med og uden fisk…

Bent Fabricius-Bjerre Ida Davidsen smørrebrød med krabbekød, sort kaviar, grøne asparges og dildmayonnaise.

Bent Fabricius-Bjerre Ida Davidsen smørrebrød med krabbekød, sort kaviar, grøne asparges og dildmayonnaise.

Jeg elsker smørrebrød. Eller rugbrødsmadder, om man vil. Ganske enkelt! Det er comfort-food på den allerbedste måde, og det minder mig om sol, sommer, ferie, barndom og besøg hos min mormor og morfar.

Jeg elsker smørrebrød. Eller rugbrødsmadder, om man vil. Ganske enkelt! Det er comfort-food på den allerbedste måde, og det minder mig om sol, sommer, ferie, barndom og besøg hos min mormor og morfar.

Hjemmelavet nem konfekt med pistacie, marcipan og hvid chokolade. Et stykke konfekt, som er nemt at lave, pænt og smager pragtfuldt

Konfekt med pistacie og marcipan

Bonbons with pistachio and marzipan Konfekt med pistacie og marcipan

Come saludable, come a #color!

7 Ways To Eat Rainbows! You can have your rainbow and eat it! Here are seven amazing ways to combine two of the most fantastic things in the world - food, and rainbows! [[MORE]]

Kikærter er et genialt grundstof i køkkenet, og de kan købes tørrede og på dåse til de travle. Jeg foretrækker absolut de tørrede, som jeg sætter i blød om morgenen, så de er klar til kogning om aftenen. Smagen og konsistensen er så meget bedre end dem på dåse, men de kan bruges i en snæver vending, men skyl dem…

Kikærter er et genialt grundstof i køkkenet, og de kan købes tørrede og på dåse til de travle. Jeg foretrækker absolut de tørrede, som jeg sætter i blød om morgenen, så de er klar til kogning om aftenen. Smagen og konsistensen er så meget bedre end dem på dåse, men de kan bruges i en snæver vending, men skyl dem…

Pinterest
Search