More ideas from Bente
Torsdag; Sursød kylling Crispy kylling;400g kylling inderfilet2 æggeblommer2 spsk maizena2 spsk soya1 tsk. Løgpulver1 tsk. Hvidløgspulver1 tsk. Stødt ingefær1/4 tsk. KanelSur sød sauce;140 g tomat pure1/2 dl eddike3 spsk Sukrin gold1 spsk. Soya1/2 anana

Torsdag; Sursød kylling Crispy kylling;400g kylling inderfilet2 æggeblommer2 spsk maizena2 spsk soya1 tsk. Løgpulver1 tsk. Hvidløgspulver1 tsk. Stødt ingefær1/4 tsk. KanelSur sød sauce;140 g tomat pure1/2 dl eddike3 spsk Sukrin gold1 spsk. Soya1/2 anana

Helbred dine sprukne hæle på nogle dage.

Helbred dine sprukne hæle på nogle dage.

Lækkert Mørbradfad til Gæster, billede 4

Lækkert Mørbradfad til Gæster, billede 4

Langtidsstegt lammekølle med øl, løg og nye urter

Langtidsstegt lammekølle med øl, løg og nye urter

Salat med hvidløgsbagte cherrytomater

Salat med hvidløgsbagte cherrytomater

hjemmesyet hagesmæk

hjemmesyet hagesmæk

Vil du have din aftensmad i fred - og undgå et smertefuldt hvepsestik, så skal du blot finde, sølvfolie, tørret kaffegrums og tændstikker frem.

Vil du have din aftensmad i fred - og undgå et smertefuldt hvepsestik, så skal du blot finde, sølvfolie, tørret kaffegrums og tændstikker frem.

Mangler du en lille ting til barselsgave eller et simpelt legetøj til det helt spæde barn? Så er denne rangle måske lige dig. Herunder fø...

Mangler du en lille ting til barselsgave eller et simpelt legetøj til det helt spæde barn? Så er denne rangle måske lige dig. Herunder fø...

Oldfruens superblanding til rene døre

Oldfruens superblanding til rene døre

Familien jubler, når vi skal have kartoffelpizza. Det er alles yndlingspizza, og den er også god kold. For det meste har vi dog spist rub og stub til aftensmaden.

Familien jubler, når vi skal have kartoffelpizza. Det er alles yndlingspizza, og den er også god kold. For det meste har vi dog spist rub og stub til aftensmaden.

Der er meget langt fra eisbein og surkål til bistrokøkkenets sprængte og langtidsstegte svineskank. Glem alt om gråt, kogt kød med seje fedtkanter, og forestil dig i stedet smeltende mørt, saftigt og trevlet kød med knasende sprød overflade. I virkeligheden er en langtidsbagt svineskank det, …

Der er meget langt fra eisbein og surkål til bistrokøkkenets sprængte og langtidsstegte svineskank. Glem alt om gråt, kogt kød med seje fedtkanter, og forestil dig i stedet smeltende mørt, saftigt og trevlet kød med knasende sprød overflade. I virkeligheden er en langtidsbagt svineskank det, …