Flere idéer fra Else
Hindbær rosetter - En god gammel opskrift, som er gået i arv. Det er en festlig småkage med lidt ekstra sødt hindbærfyld i midten - Nemme at lave og helt sikkert et hit

Hindbær rosetter - En god gammel opskrift, som er gået i arv. Det er en festlig småkage med lidt ekstra sødt hindbærfyld i midten - Nemme at lave og helt sikkert et hit

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

Honningbagte nye gulerødder, kartofler og asparges

Honningbagte nye gulerødder, kartofler og asparges

Rabarbersaft med hyldeblomst og lime

Rabarbersaft med hyldeblomst og lime

Skyr dressing med krydderurter og hvidløg

Skyr dressing med krydderurter og hvidløg

En verden af smag!: Æggekage med Pølser og Pasta

En verden af smag!: Æggekage med Pølser og Pasta

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.

"Italienske" Frikadeller (uden mel og mælk) | Kreamors Køkken

"Italienske" Frikadeller (uden mel og mælk) | Kreamors Køkken

Hjemmelavet vaniljeis - verdens bedste basisopskrift

Hjemmelavet vaniljeis - verdens bedste basisopskrift

Opskrift på nem og lækkert hjemmelavet hyldeblomstsaft - hylden blomstre og det er nemt at lave egen gode saft af hyldeblomstskærme

Opskrift på nem og lækkert hjemmelavet hyldeblomstsaft - hylden blomstre og det er nemt at lave egen gode saft af hyldeblomstskærme