Dejligt saftige gulerodsbrud med solsikkekerner, som tilføjer lidt skønt bid til de luftige boller. Og så er de tilmed sunde.

Sunde gulerodsbrud

Dejligt saftige gulerodsbrud med solsikkekerner, som tilføjer lidt skønt bid til de luftige boller. Og så er de tilmed sunde.

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Uhm… Boller med sprød skorpe Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet. Det allerbedste er faktisk, at dejen ikke skal æltes, men bare røres sammen. Nemmere bliver det ikke. Hvis din ovn kan indstilles til at varme op en …

Uhm… Boller med sprød skorpe Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet. Det allerbedste er faktisk, at dejen ikke skal æltes, men bare røres sammen. Nemmere bliver det ikke. Hvis din ovn kan indstilles til at varme op en …

Gulerodsboller – Lavet på havregrød

Gulerodsboller – Lavet på havregrød (brug olie i stedet for smør!

Morgenstykker med birkes (hæver I køleskab natten over). Recipe in Danish.

Morgenstykker med birkes (hæver I køleskab natten over). Recipe in Danish.

Disse lækre boller er et garanteret hit på morgenbordet. Det kraftige manitobamel, der er en type hvedemel, giver et luftigt brød med en sprød skorpe.

Disse lækre boller er et garanteret hit på morgenbordet. Det kraftige manitobamel, der er en type hvedemel, giver et luftigt brød med en sprød skorpe.

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

Pinterest
Search