Britta Brigsted

Britta Brigsted

Britta Brigsted
More ideas from Britta
Skøn hverdagsbluse med dyb bådudskæring både foran og på ryggen. Den er her strikket i silke, men andre garntyper kan sagtens bruges. Her er påsat perler. Pinde 3. Læs mere ...

Skøn hverdagsbluse med dyb bådudskæring både foran og på ryggen. Den er her strikket i silke, men andre garntyper kan sagtens bruges. Her er påsat perler. Pinde 3. Læs mere ...

ANKESTRiCK Smoke Sweater Kit

ANKESTRiCK Smoke Sweater Kit

Den absolutte den lækreste og krydderet gulerodskage jeg har smagt til dags dato, med blød ostecreme på toppen. Det her er en af de kager...

Den absolutte den lækreste og krydderet gulerodskage jeg har smagt til dags dato, med blød ostecreme på toppen. Det her er en af de kager...

Sjal i en form for vævestrik, der på engelsk hedder Half Linen Stitch. Det er ikke svært og er en fornøjelse at strikke. Her veksles mellem ensfarvet garn og farveskiftegarn.

I’ve updated the pattern to include a few suggestions for using other yarns and reformatted part of the pattern so it would still fit on four pages. But the pattern itself hasn’t changed.

Jeg har tidligere delt min opskrift på nogle vildt gode - og grønne proteinboller med broccoli, der kun indeholder 60 kcal stykket og i særdeleshed er low carb. Opskriften har været den mest populære i blandt alle mine opskrifter på Sydhavnsmor.dk. Og derfor tænkte jeg, at jeg måske skulle....

Jeg har tidligere delt min opskrift på nogle vildt gode - og grønne proteinboller med broccoli, der kun indeholder 60 kcal stykket og i særdeleshed er low carb. Opskriften har været den mest populære i blandt alle mine opskrifter på Sydhavnsmor.dk. Og derfor tænkte jeg, at jeg måske skulle....

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere

Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere