Mad

#Danish "Jewish Cookies" (Jødekager) baked during Christmas. These type of cookies were sold in Jewish bakeries in 18th century, which is where the name originates from.

#Danish "Jewish Cookies" (Jødekager) baked during Christmas. These type of cookies were sold in Jewish bakeries in 18th century, which is where the name originates from.

Blomkålssalat

Tomatsalat med revet blomkål, persille og pinjekerner

Blomkålssalat

Blomkålssalat med feta og saltmandler - hurtigt, nemt og virkelig lækkert.

Blomkålssalat med feta og saltmandler - hurtigt, nemt og virkelig lækkert.

Denne simple og enkle salat får vi flere gange om ugen sommeren igennem. Det er min mands yndlingssalat og den han oftest efterspørger o...

Denne simple og enkle salat får vi flere gange om ugen sommeren igennem. Det er min mands yndlingssalat og den han oftest efterspørger o...

Min bedste opskrift på en skøn broccolisalat med æble, druer og bacon. Perfekt til de fleste hovedretter og oplagt som en del af en buffet.

Min bedste opskrift på en skøn broccolisalat med æble, druer og bacon. Perfekt til de fleste hovedretter og oplagt som en del af en buffet.

Først var der vanillekranse, så kom der orange kranse, og i dag har jeg lavet lakrids kranse. De er dyppet i chokolade. Jeg måtte lige prøve både med hvid chokolade – som alle andre i familie…

Først var der vanillekranse, så kom der orange kranse, og i dag har jeg lavet lakrids kranse. De er dyppet i chokolade. Jeg måtte lige prøve både med hvid chokolade – som alle andre i familie…

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

verdens nemmeste fastelavnsboller verdens bedste fastelavnsboller smør marcipanremonce hurtige fastelavnsboller fastelavnsboller fastelavn b...

verdens nemmeste fastelavnsboller verdens bedste fastelavnsboller smør marcipanremonce hurtige fastelavnsboller fastelavnsboller fastelavn b...

Den allerbedste opskrift på fastelavnsboller med lækker smag og fyldt af creme og remonce - en opskrift du er nødt til at prøve

Fastelavnsboller

Den allerbedste opskrift på fastelavnsboller med lækker smag og fyldt af creme og remonce - en opskrift du er nødt til at prøve

Opskrift på saftig svinemørbrad fyldt med svampe og krydderurter omrullet med seranoskinke - skøn aftensmad hele året rundt.

Opskrift på saftig svinemørbrad fyldt med svampe og krydderurter omrullet med seranoskinke - skøn aftensmad hele året rundt.

Pinterest
Søg