Flere idéer fra Bounty
Verdens bedste hjemmebagte boller - og nemmeste opskrift

Verdens bedste hjemmebagte boller - og nemmeste opskrift

Lækre hjemmelavede romkugler - Sådan!

Lækre hjemmelavede romkugler - Sådan!

Sprød bund og top som en hindbærsnitte...

Sprød bund og top som en hindbærsnitte...

Lækre knækbrød med hvidløgssalt, cayennepeber og parmesan

Lækre knækbrød med hvidløgssalt, cayennepeber og parmesan

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Super lækker tærte med kylling og bacon - nem at lave og altid et hit på middagsbordet. Gerne med lidt blandet salat ved siden af.

Super lækker tærte med kylling og bacon - nem at lave og altid et hit på middagsbordet. Gerne med lidt blandet salat ved siden af.

Opskrift: Pandekagen, der giver dig flad mave! | I FORM

Opskrift: Pandekagen, der giver dig flad mave! | I FORM

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

chiaknækbrød glutenfri og LCHF

chiaknækbrød glutenfri og LCHF