Pia Borring-Møller

Pia Borring-Møller

Pia Borring-Møller
Flere idéer fra Pia
Picture

Picture

One-Pan Salmon 4 Ways

One-Pan Salmon 4 Ways

Puff Pastry Four Ways

Puff Pastry Four Ways

IMG_0187

IMG_0187

Nutritious Pancakes 4 Ways

Nutritious Pancakes 4 Ways

Dette må være den flotteste fødselsdagskage, vi længe har set! Annemette Voss, vinderen af Den store bagedyst 2013, har kreeret den enkle lagkage bestående af sandkage og smørcreme. Her kan de fleste bage med! Kagen er pyntet på en sjov og inspirerende måde, men du kan jo også blot smøre kagen op med smørcreme og drysse lidt guld-sukker ud over toppen.

Dette må være den flotteste fødselsdagskage, vi længe har set! Annemette Voss, vinderen af Den store bagedyst 2013, har kreeret den enkle lagkage bestående af sandkage og smørcreme. Her kan de fleste bage med! Kagen er pyntet på en sjov og inspirerende måde, men du kan jo også blot smøre kagen op med smørcreme og drysse lidt guld-sukker ud over toppen.

Ein fluffiger Pancake, eine feine Vanillecreme, eine lockere Biskuithaube. Und das alles aus nur einem Teig. Dieser Puddingkuchen ist jede Sünde wert.

Ein fluffiger Pancake, eine feine Vanillecreme, eine lockere Biskuithaube. Und das alles aus nur einem Teig. Dieser Puddingkuchen ist jede Sünde wert.

Baked Garlic Parmesan Potato Wedges

Baked Garlic Parmesan Potato Wedges

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Vill du ha tips på ett enkelt dukningstips till Alla-Hjärtans-Dag? Gör tomathjärtan! Söta som de är, som dekoration på maten eller som en liten välkomsthälsning vid varje kuvert. Förutom en låda plomm

Vill du ha tips på ett enkelt dukningstips till Alla-Hjärtans-Dag? Gör tomathjärtan! Söta som de är, som dekoration på maten eller som en liten välkomsthälsning vid varje kuvert. Förutom en låda plomm