Bodil Hansen
More ideas from Bodil
“Hjemmelavet is er der intet som slår. Jeg har ingen ismaskine eller tålmodighed til at skulle røre i isen 100 gange, så når der skal laves is, er det her min version. Den er nem og hurtigt. Æggehviderne gør den luftig og mindre fed, end hvis der kun bruges fløde og blommer. Kom masser af fyld i,...Læs Mere

“Hjemmelavet is er der intet som slår. Jeg har ingen ismaskine eller tålmodighed til at skulle røre i isen 100 gange, så når der skal laves is, er det her min version. Den er nem og hurtigt. Æggehviderne gør den luftig og mindre fed, end hvis der kun bruges fløde og blommer. Kom masser af fyld i,...Læs Mere

Fantastisk gulerodssalat med valnødder, tranebær og kokos…….

Fantastisk gulerodssalat med valnødder, tranebær og kokos…….

Kiksekage - Meyers

Kiksekage fra Meyers Kager (recipe in Danish)

Skræl og skær kartoflerne i skiver. Hak løget og hvidløgene fint.Læg nu ca. 1/3 del af kartoflerne i et ildfast fad og fyld op med halvdelen af løget, hvidløgene, osten og krydderierne.Læg ca. 1/3 del mere af kartoflerne og resten af løget, hvidløgene, osten og krydderierne.Slut af med et lag af den sidste 1/3 del af kartoflerne.Hæld fløden over og derefter mælken.Varm i ovnen i 1½-2 timer ved 200 grader. 1-1½ kg. kartofler 1 stort finthakket løg 2 fed finthakket hvidløg 1 p...

Skræl og skær kartoflerne i skiver. Hak løget og hvidløgene fint.Læg nu ca. 1/3 del af kartoflerne i et ildfast fad og fyld op med halvdelen af løget, hvidløgene, osten og krydderierne.Læg ca. 1/3 del mere af kartoflerne og resten af løget, hvidløgene, osten og krydderierne.Slut af med et lag af den sidste 1/3 del af kartoflerne.Hæld fløden over og derefter mælken.Varm i ovnen i 1½-2 timer ved 200 grader. 1-1½ kg. kartofler 1 stort finthakket løg 2 fed finthakket hvidløg 1 p...

Stop madspild og lav en lækker skinkesalat af en rest kogt skinke eller hamburgerryg. Salaten er både nem og lækker, kan serveres som forret, til frokost eller bruges på madpakken. Opskriften finder du på CDJetteDCs LCHF

Stop madspild og lav en lækker skinkesalat af en rest kogt skinke eller hamburgerryg. Salaten er både nem og lækker, kan serveres som forret, til frokost eller bruges på madpakken. Opskriften finder du på CDJetteDCs LCHF