Kage

Denne opskrift på makronsnitter er en ren vinder. Den stammer fra Lone Landmand og Søren Sørøvers…

Denne opskrift på makronsnitter er en ren vinder. Den stammer fra Lone Landmand og Søren Sørøvers…

Den her islagkage er vildt nem at lave, og så smager den simpelthen bare så fantastisk. Den ultimative nytårsdessert eller som dessert på en varm sommerdag.

Den her islagkage er vildt nem at lave, og så smager den simpelthen bare så fantastisk. Den ultimative nytårsdessert eller som dessert på en varm sommerdag.

Bakewell Tart slice from Butcher Baker - Bakewell Tart Serves 8-10 PASTRY 125g plain flour 75g unsalted butter, cold and diced 25g caster sugar 1 egg yolk 1 tsp cold water 1 egg white FILLING 100g raspberry jam 100g butter, softened 100g caster sugar 2 large eggs 25g plain flour 100g ground almonds 1 tsp almond extract 30g flaked almonds

Bakewell Tart slice from Butcher Baker - Bakewell Tart Serves 8-10 PASTRY 125g plain flour 75g unsalted butter, cold and diced 25g caster sugar 1 egg yolk 1 tsp cold water 1 egg white FILLING 100g raspberry jam 100g butter, softened 100g caster sugar 2 large eggs 25g plain flour 100g ground almonds 1 tsp almond extract 30g flaked almonds

Billede 043

Billede 043

Billede 043

Billede 043

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Ingredienser (ca. 12 stk.):  1 vaniljestang 75 g. flormelis 150 g. stuetempereret smør 250 g. hvedemel 1 tsk. bagepulver ½ dl. vand 200 g. hindbærmarmelade 200 g. flormelis til glasur Usaltede pistacienødder og frysetørrede hindbær til drys Fremgangsmåde:  Tænd ovnen på 190 grader. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud med en kniv. Mas kornene sammen med…

Ingredienser (ca. 12 stk.): 1 vaniljestang 75 g. flormelis 150 g. stuetempereret smør 250 g. hvedemel 1 tsk. bagepulver ½ dl. vand 200 g. hindbærmarmelade 200 g. flormelis til glasur Usaltede pistacienødder og frysetørrede hindbær til drys Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 190 grader. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud med en kniv. Mas kornene sammen med…

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Inge Marie Agerskov fra Brovst. Se hendes opskrift på tvebakkekage med hindbærfløde her

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Inge Marie Agerskov fra Brovst. Se hendes opskrift på tvebakkekage med hindbærfløde her

Opskrift på Rabarberfragilite med marcipan fra - Hendes Verden

Opskrift på Rabarberfragilite med marcipan fra - Hendes Verden

En nem opskrift, som både smager godt og indeholder masser af grøntsager!

En nem opskrift, som både smager godt og indeholder masser af grøntsager!

Pinterest
Søg