Chicken Mozzarella Pasta

Chicken Mozzarella Pasta with Sun-Dried Tomatoes.Chicken breast tenderloins sautéed with sun-dried tomatoes and penne pasta in a creamy mozzarella cheese sauce seasoned with basil, crushed red pepper flakes. Yum, I love sun dried tomatoes!

Fantastisk opskrift på mørbrad, der er fyldt med pikantost og pakket ind i masser af bacon.

Fyldt mørbrad med pikantost og bacon

Svinemørbrad mørbrad fyldt med pikantost og pakket ind i masser af bacon.

Frugt palme

TROPICAL FRUIT PLATTER - Cute idea to make a healthy, fun snack that kids will actually eat! Kiwi for the leaves, sliced banana for the trunk, and sliced oranges for the ground.

Husarsteg er en rigtig vinterspise - det er en nakkefilet man skærer dybe riller i og fylder med et fyld af champignon, løg og bacon.   Ingredienser: 2 kg. nakkekam uden svær 1 bakke champignon 3 løg 200 g. bacontern…

Husarsteg er en rigtig vinterspise - det er en nakkefilet man skærer dybe riller i og fylder med et fyld af champignon, løg og bacon. Ingredienser: 2 kg. nakkekam uden svær 1 bakke champignon 3 løg 200 g. bacontern…

De fineste små forlorne harer i fad med sauce - nem og lækker variation over den klassiske, forlorne hare med brun sauce og et garanteret familiehit.

Små forlorne harer i fad med sauce…

Opskrift på hvidløgsbrød, der er tynde skiver brød, der smøres med hvidløgsolie, og derefter bages møre i ovnen. Til 10 stykker hvidløgsbrød skal du bruge: 10 skiver tyndt brød – gerne daggam…

Hvidløgsbrød - sprøde brødskiver i ovn - opskrift fra Guffeliguf.

Søndags mad = simremad der kan passe sig selv :-) Denne opskrift er en nem måde at lave and på :-) Det er hurtigt at forberede retten...

Søndags mad = simremad der kan passe sig selv :-) Denne opskrift er en nem måde at lave and på :-) Det er hurtigt at forberede retten...

Glaseret hamburgerryg skal laves på denne måde. Kog i 40 minutter, lad hvile i 10, og glasér i ovnen i 15 minutter. Så er den perfekt! Til glaseret hamburgerryg til fire personer skal du bruge: 1 kilo

Glaseret hamburgerryg skal laves på denne måde. Kog i 40 minutter, lad hvile i 10, og glasér i ovnen i 15 minutter. Så er den perfekt! Til glaseret hamburgerryg til fire personer skal du bruge: 1 kilo

Vi har været til fødselsdag med kagebord i eftermiddag, så det var ikke den store sult, der var her til aften, men lidt har man jo alligevel lyst til ;-) Ellers ville jeg servere retten som tilbehø…

Vi har været til fødselsdag med kagebord i eftermiddag, så det var ikke den store sult, der var her til aften, men lidt har man jo alligevel lyst til ;-) Ellers ville jeg servere retten som tilbehø…

Kender du det - man skal have tarteletter med fyld til aftensmaden, men skal man have en eller 2 pakker tarteletter? En pakke er aldrig nok, mens to er alt for mange.. Fortvivl ikke, køb 2 og brug de resterende til denne lækre resteret: æggeletter! Perfekt på et brunchbord, en lækker frokost el

Kender du det - man skal have tarteletter med fyld til aftensmaden, men skal man have en eller 2 pakker tarteletter? En pakke er aldrig nok, mens to er alt for mange.. Fortvivl ikke, køb 2 og brug de resterende til denne lækre resteret: æggeletter! Perfekt på et brunchbord, en lækker frokost el

Langtidsstegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg

Græsk farsbrød med feta og soltørrede tomater (Magasinet Mad! nr. 6/09)……………

Græsk farsbrød med feta og soltørrede tomater (Magasinet Mad! nr. 6/09)……………

Evas Køkken: Braiseret okseteg a´la Nanna Simonsen

Evas Køkken: Braiseret okseteg a´la Nanna Simonsen

Her kommer en ret til kødspiserne - og jeg kan vist godt afsløre, at det var lidt af et festmåltid, da den blev sat på bordet den anden afte...

Madlaboratoriet: Kylling med mozzarella og pesto i parmaskinke

forloren forloren hare – en klassiker træder ind i den ny tid – kirstenskaarup.dk

forloren forloren hare – en klassiker træder ind i den ny tid

Pinterest
Search