Er det for skørt? At lave en så traditionel dessert om til en kage? Den smagte nu godt :) Til juleaften vil jeg stadig vælge den traditionelle - men kagen er perfekt som en lille overraskelse til julefrokosten, mortens aften eller lignende. Det kunne også være fint, hvis man anrettede det ....

Ris a la mande kage : perfekt som en lille overraskelse til julefrokosten ::

Denne dessert er et hit – og en lille hemmelighed i snydekøkkenet. Jeg har valgt Toms Dronning Mandler, men du kan også nemt lave din helt personlige version med fx krokant, chokolade og nødder eller en anden slags knas.

Idea for my picky family when it comes to deserts… make my own version for Christmas

Konfekt med pistacie og marcipan

Konfekt med pistacie og marcipan

Bonbons with pistachio and marzipan Konfekt med pistacie og marcipan

Risalamande cheesecake - opskrift på en lækker juledessert!

En risalamande cheesecake har længe stået på min to do, og nu er den endelig…

Marcipankage med citronmousse, lakridsmandler og chokolade

Marcipankage med citronmousse, lakridsmandler og chokolade (Recipe in Danish)

Appelsin-nougat snitter

12 julekonfekter til den søde juletid - Alt for damerne

En festlig isdessert lavet på kvark, der gør smagen frisk og let. Semifreddoen er krydret med appelsinskal og mørk chokolade og  gemmer på sprøde overraskelser af makron og marengs.

En festlig isdessert lavet på kvark, der gør smagen frisk og let. Semifreddoen er krydret med appelsinskal og mørk chokolade og gemmer på sprøde overraskelser af makron og marengs.

Opskrift på en dejlig frisk isdessert - Lemoncurd ice-cheesecake - på bund af marcipan, kiks og hvid chokolade. Læs opskriften på www.odense-marcipan.dk

Lemoncurd ice-cheesecake - isdessert - se opskriften her - Odense Marcipan

Islagkage med nøddebund er en opskrift der giver en isdessert, som har det hele. Fantastisk nøddebund, hjemmelavet chokoladeis og chokoladetopping. Glæd dig!

Islagkage med nøddebund er en opskrift der giver en isdessert, som har det hele. Fantastisk nøddebund, hjemmelavet chokoladeis og chokoladetopping. Glæd dig!

Pinterest
Search