Birthe Kuhr
Flere idéer fra Birthe
Se min opskrift på en sticky og sennepsglaseret svinemørbrad med bacon, hvor mørbraden gnubbes med brun farin, paprika og salt. Man kan lave mørbrad på mange måder, men du skal ikke snyde dig selv …

Se min opskrift på en sticky og sennepsglaseret svinemørbrad med bacon, hvor mørbraden gnubbes med brun farin, paprika og salt. Man kan lave mørbrad på mange måder, men du skal ikke snyde dig selv …

How to sew a knit neckline binding // the Megan Nielsen way - enclosed edges & so sturdy!

How to sew a knit neckline binding // the Megan Nielsen way - enclosed edges & so sturdy!

Classic Macaroni Salad - Cooking Classy

Classic Macaroni Salad - Cooking Classy

Pastaret med kalkun og tomatsauce. Nem og børnevenlig ret som kan laves på en halv time.

Pastaret med kalkun og tomatsauce. Nem og børnevenlig ret som kan laves på en halv time.

Koteletter i senneps-flødesovs med champignon og spinat

Koteletter i senneps-flødesovs med champignon og spinat

Det føles som om det er blevet forår. De sidste par dage har himlen været blå og der er kommet små blomster op af jorden. Så det har været en rigtig dejlig påske. Bloggen har holdt lidt fri. Ikke f…

Det føles som om det er blevet forår. De sidste par dage har himlen været blå og der er kommet små blomster op af jorden. Så det har været en rigtig dejlig påske. Bloggen har holdt lidt fri. Ikke f…

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim  100 g makroner  2½ dl piskefløde  2 tsk. flormelis  3 tsk. vaniljesukker  2½ dl cremefraiche 18%  750 g revne gulerødder   Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Tinas gulerodsdessert: 100 g Daim 100 g makroner 2½ dl piskefløde 2 tsk. flormelis 3 tsk. vaniljesukker 2½ dl cremefraiche 18% 750 g revne gulerødder Hak Daimen, knus makronerne og kom det i bunden af et tærtefad. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker og vend cremefraichen i. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Læg først cremen og derefter gulerødderne over makronbunden. Sæt desserten på køl i 2 timer og server.

Selvom dagens ret er lavet af noget så hverdagsagtigt som hakket kalv og flæsk, så ville jeg ikke betænke mig et eneste øjeblik på at servere den for gæster. I al beskedenhed så smager den simpelthen bare så godt. Jeg har

Selvom dagens ret er lavet af noget så hverdagsagtigt som hakket kalv og flæsk, så ville jeg ikke betænke mig et eneste øjeblik på at servere den for gæster. I al beskedenhed så smager den simpelthen bare så godt. Jeg har

Forårssalat med asparges - havde ingen olivenolie, så jeg brugte raps i stedet. Kunne heller ikke skaffe friske ærter, men frosne var nu ikke så ringe endda. Og min honning var agave. :-)

Forårssalat med asparges - havde ingen olivenolie, så jeg brugte raps i stedet. Kunne heller ikke skaffe friske ærter, men frosne var nu ikke så ringe endda. Og min honning var agave. :-)

Hvidkålssalat med æble og yoghurt

Hvidkålssalat med æble og yoghurt