Bage opskrifter

9 Pins2 Følgere
En kringle fra Hirtshals slog benene væk under kage-connaisseuren Søren Ryge. Få opskriften og fortællingen her.

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt

En kringle fra Hirtshals slog benene væk under kage-connaisseuren Søren Ryge. Få opskriften og fortællingen her.

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Kanelbrød_Ditte_julie_jensen1

Kanelbrød_Ditte_julie_jensen1

Nok til 10-12 personer.Det skal du bruge:(Denne opskrift er til en helt almindelig springform på 18 cm i diameter, kagen på billedet er bagt i en form på 30 cm

Nok til 10-12 personer.Det skal du bruge:(Denne opskrift er til en helt almindelig springform på 18 cm i diameter, kagen på billedet er bagt i en form på 30 cm

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Opskrift på verdens bedste boller - og til med nemmeste og hjemmebagte boller og som smager helt fantastisk - Få opskriften og se billeder her

Verdens bedste hjemmebagte boller

Opskrift på verdens bedste boller - og til med nemmeste og hjemmebagte boller og som smager helt fantastisk - Få opskriften og se billeder her

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Bollerne

Bollerne

Pinterest
Søg