Birte Kamp Kruse

Birte Kamp Kruse

Birte Kamp Kruse
Flere idéer fra Birte Kamp
Fotograf:  Per © Alletiders Kogebog

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

"Himmelsk marengskake" er en av de absolutt aller beste kakene jeg noensinne har smakt - og det sier ikke så rent lite...! Da mannen min testet kaken kom han til samme konklusjon, og vi snakker her om en usedvanlig kritisk og ikke minst erfaren kakesmakstester... "Himmelsk marengskake" består av en myk kakebunn som dekkes med en helt utrolig god sjokoladekrem. Oppå der har man et tykt lag luftig pisket krem. Den øverste kakebunnen består av en marengsbunn som er laget med brunt sukker. ...

"Himmelsk marengskake" er en av de absolutt aller beste kakene jeg noensinne har smakt - og det sier ikke så rent lite...! Da mannen min testet kaken kom han til samme konklusjon, og vi snakker her om en usedvanlig kritisk og ikke minst erfaren kakesmakstester... "Himmelsk marengskake" består av en myk kakebunn som dekkes med en helt utrolig god sjokoladekrem. Oppå der har man et tykt lag luftig pisket krem. Den øverste kakebunnen består av en marengsbunn som er laget med brunt sukker. ...

Som første opskrift i det nye år, får du sidste opskrift fra sidste år. På kransekage. For før eller siden bliver det nytår igen, og indimellem kan andre festlige lejligheder støde til. Man ved ald…

Som første opskrift i det nye år, får du sidste opskrift fra sidste år. På kransekage. For før eller siden bliver det nytår igen, og indimellem kan andre festlige lejligheder støde til. Man ved ald…

Denne opskrift på rabarber syltetøj med orange smager fantastisk og er let at lave. Sukkerindholdet er lavt, men det fremhæver smagen af rabarber.

Denne opskrift på rabarber syltetøj med orange smager fantastisk og er let at lave. Sukkerindholdet er lavt, men det fremhæver smagen af rabarber.

Trifli er en af mine favoritdesserter, og denne version med rabarber, knuste makroner og fløjlsblød vanillecreme toppet med flødeskum var som solskin på gl

Trifli er en af mine favoritdesserter, og denne version med rabarber, knuste makroner og fløjlsblød vanillecreme toppet med flødeskum var som solskin på gl

Disse lækre æggemuffins er fra Diana Kaisers NED I VÆGT MED LCHF. De er ret smarte, for dem kan du lave i god tid i forvejen. De er nemme at tilberede, og de kan spises kolde såvel som varme. Æggemuffins m. parmaskinke & spinat (LCHF) Til ca. 10 stk. Ingredienser 10 æg 1 dl piskeflød....

Disse lækre æggemuffins er fra Diana Kaisers NED I VÆGT MED LCHF. De er ret smarte, for dem kan du lave i god tid i forvejen. De er nemme at tilberede, og de kan spises kolde såvel som varme. Æggemuffins m. parmaskinke & spinat (LCHF) Til ca. 10 stk. Ingredienser 10 æg 1 dl piskeflød....

Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.

Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.

Rabarber med råcreme og makroner 4

Rabarber med råcreme og makroner 4

Nem og klassisk sommerdessert. Allerbedst fra april – juni, når de danske rabarber har sæson. Trifli kan laves med alle mulige slags frugt: Æbler, svesker, jordbær, hindbær osv.

Nem og klassisk sommerdessert. Allerbedst fra april – juni, når de danske rabarber har sæson. Trifli kan laves med alle mulige slags frugt: Æbler, svesker, jordbær, hindbær osv.

delfin bananer

delfin bananer