Brød

7 Pins19 Følgere
easy and creative bread recipe for easter 2

easy and creative bread recipe for easter 2

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Fru Kubiks lækkerier: Gulerodsbrud

Fru Kubiks lækkerier: Gulerodsbrud

Lækre og nemme, koldhævede boller (Danish recipe).

Lækre og nemme, koldhævede boller (Danish recipe).

Lækre koldthævede morgenmadsboller…

Lækre koldthævede morgenmadsboller…

Opskrift på Surdej

Opskrift på Surdej

Pestosnegle

Pestosnegle


Flere idéer
Jeps, kort og godt: Verdens Bedste Boller (eller "Bløde Fødselsdagsboller")! Jeg har en temmelig stor familie, så når vi holder fødselsdag herhjemme bliver vi hurtigt en 20-stykker med de nærmeste ...

Jeps, kort og godt: Verdens Bedste Boller (eller "Bløde Fødselsdagsboller")! Jeg har en temmelig stor familie, så når vi holder fødselsdag herhjemme bliver vi hurtigt en 20-stykker med de nærmeste ...

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Jeg er netop lige kommet hjem fra Go’morgen Danmark, hvor jeg lavede verdens nemmeste morgenboller. Jeg lavede to forskellige varianter – almindelige hvedeboller og glutenfrie paleoboller med nødder og kerner. Jeg synes helt sikkert I skal kaste jer over dem i dag, for så kan I få friskbagt brød i morgen :-) { Glutenfrie nødde/kerner …

Jeg er netop lige kommet hjem fra Go’morgen Danmark, hvor jeg lavede verdens nemmeste morgenboller. Jeg lavede to forskellige varianter – almindelige hvedeboller og glutenfrie paleoboller med nødder og kerner. Jeg synes helt sikkert I skal kaste jer over dem i dag, for så kan I få friskbagt brød i morgen :-) { Glutenfrie nødde/kerner …

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.

En verden af smag!: De Bedste Grovboller

En verden af smag!: De Bedste Grovboller

Koldhævede morgenboller med durummel (Recipe in Danish)

Koldhævede morgenboller med durummel (Recipe in Danish)

Opskrift på verdens nemmeste hjemmebagte boller, man får så tilmed også giver nogle boller som smager helt fantastisk. Se opskrift og billeder

Verdens bedste hjemmebagte boller

Opskrift på verdens nemmeste hjemmebagte boller, man får så tilmed også giver nogle boller som smager helt fantastisk. Se opskrift og billeder

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Pinterest
Søg